logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: Gepersonaliseerde babyschoentjes van KICKIES!

Het zijn dé schoentjes voor baby’s en peuters: Kickies schoentjes. Zachte, leren kwaliteitslofjes –en schoentjes die met de hand worden vervaardigd in Noord-Brabant. Kickies schoentjes zijn vanaf januari 2012 geheel naar eigen smaak samen te stellen uit vele kleuren, diverse voeringen, afwerkingen, applicaties én zijn te voorzien van een naamborduring.

Van stoere sneaker tot ballerina
Kickies heeft een ruime basiscollectie, die maandelijks wordt aangevuld met nieuwe modellen en kleuren. Variërend van stoere sneakers tot ballerina’s. Het merk richt zich op baby en peuter. Kickies onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, de pasvorm, het ambachtelijke productieproces en de mogelijkheid om het slofje of schoentje naar eigen smaak samen te stellen. Een naamborduring maakt het product af.

Kickies
Oprichter Jan komt uit de schoenenbranche en heeft een carrière als modelleur en schoenfabrikant achter de rug. Toen zijn kleindochter Daantje werd geboren ontwierp hij samen met zijn dochter, een aantal slofjes voor Daantje. De modieuze creaties van vader en dochter bleven niet onopgemerkt en nu, twee jaar later heeft Kickies een uitgebreide collectie met verkooppunten door heel Nederland.

www.kickies.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.