logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: fairtrade én extra feestelijk: de nieuwe verjaardagsslingers van kiddycolors

verjaardagsslinger-kiddycolorsUiteenlopende en unieke producten die met veel aandacht en  liefde zijn gemaakt. KiddyColors heeft inmiddels een goede naam als het gaat om Thaise handgemaakte producten. Van naamslingers, knuffels, opbergmandjes tot en met accessoires voor de  kinderkamer. Aan deze uitzonderlijke fairtrade producten wordt nu een prachtig  nieuw product toegevoegd: de verjaardagsslingers.

Kleurrijk én feestelijk
De KiddyColors verjaardagsslingers staan feestelijk in elke ruimte, of het nu de woonkamer, de keuken of de kinderkamer is. Ze zijn verkrijgbaar in vier mooie kleurencombinaties: de vrolijke rood-wit-blauw, klassieke zwart-wit-grijs, warme paars-fuchsia of de bonte multicolour slinger voor € 19,50 + € 3,00 per letter. De slingers kun je met een cijfer bestellen zoals bijvoorbeeld ‘HOERA 3 JAAR’ of ‘SAAR 4 JAAR’, en daarnaast is het mogelijk apart cijfersets te bestellen om de slinger meerdere jaren te kunnen gebruiken. De cijfersets zijn te koop in verschillende kleuren. Zo is het niet meer nodig ieder jaar een nieuwe slinger kopen, want met de cijferset kan de slinger ieder jaar opnieuw gebruikt worden. Ideaal, origineel en geweldig leuk om te hebben én cadeau te geven!

Talloze varianten
Zoals we gewend zijn van KiddyColors, zijn deze verjaardagsslingers ook gemaakt van kleurrijke stof(fen) met een zachte vulling. Alle slingers worden verstuurd met het woord JAAR. De naam, het woord en/of cijfers kunnen zelf naar wens worden toegevoegd. Om de slinger meerdere malen binnen een gezin te kunnen gebruiken is bijvoorbeeld het woord HOERA erg handig met een cijferset, zodat de slinger voor meerdere  verjaardagen kan worden opgehangen. De multicolour variant is extra feestelijk uitgevoerd door vrolijk gekleurde letters, gekleurde kraaltjes én pompons. Het uiteinde van elke slinger kan afgewerkt worden met een figuurtje naar keuze: bijvoorbeeld met een hartje, auto of een ster. Aan de slinger kunnen letters, cijfers of een combinatie van beiden worden gehangen. Voor elk wat wils! De cijfersets zijn in 3 varianten verkrijgbaar: set cijfers 1 t/m 5 (€ 14,95), set cijfers 6 t/m 9 (€ 12,95) en een complete cijferset 0 t/m 9 voor € 24,95 (t/m 10 jaar te gebruiken). Letters zijn verkrijgbaar voor €3,00 per letter.

verjaardagsslingers-van-kiddycolorsKiddyColors: een cadeau voor velen

Het assortiment van handgemaakte Thaise producten is bijzonder, maar het verhaal erachter is nog mooier. Ruim drie jaar geleden emigreerde eigenaresse Renske de Gee met haar gezin emigreerde naar het Thaise Chiang Mai. En een jaar later startte zij KiddyColors om daarmee de lokale bevolking te steunen. Alle KiddyColors producten worden met de hand gemaakt door Thaise en Birmese vrouwen. Dankzij dit werk hebben deze vrouwen een inkomen, werken onder goede arbeidsomstandigheden en kunnen in hun  eigen levensonderhoud voorzien. Daarnaast besteedt KiddyColors ook 10% van de opbrengst aan goede doelen.KiddyColors verzendt wereldwijd en maakt van alle cadeautjes een feestje. Ieder cadeau wordt gratis feestelijk ingepakt en verstuurd. Unieke producten voor een eerlijke prijs!KiddyColors – www.kiddycolors.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.