Nieuws: Europa's eerste M&M's World Store officieel geopend in Londen

M&M’s, het grootste chocolade-merk ter wereld heeft op Leicester Square in Londen haar eerste M&M’s World Store in Europa geopend. De megastore werd geopend door de M&M’s personages Red en Yellow samen met de burgemeester van Londen, Boris Johnson. De store beslaat 3.200 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen en voert bezoekers mee in de kleurrijke wereld van M&M’s. Het merk borduurt daarmee voort op het succes van de iconische stores in Las Vegas, Orlando en op Times Square in New York. Deze populaire winkels worden jaarlijks bezocht door meer dan 10 miljoen mensen, waaronder ook beroemdheden zoals Tom Cruise.

Wie zich door de kleurrijke etalages laat verleiden en de winkel binnenstapt, zal worden getrakteerd op een unieke ervaring. Een van de grootste blikvangers is de wereldberoemde interactieve ‘Wall of Chocolate’ met 22 kleuren waar je je eigen unieke M&M’s mix uit samen kan stellen. Daarnaast vind je er een enorm scala aan exclusieve M&M’s wannahaves zoals kleding, beddengoed en sieraden.

In de store is een belangrijke rol weggelegd voor de bekende M&M’s personages Red, Yellow, Blue, Orange & Miss Green. M&M’s fans kunnen in de nieuwe winkel hun favoriete personages beter leren kennen door een reeks van gigantische videoschermen, om vervolgens met ze op de foto te gaan met behulp van een geanimeerde achtergrond. Voor echte fanatiekelingen, is er de mogelijkheid om de beroemde en schattige karakters te bezoeken in “M&M’S Character Worlds”, waar Red, Yellow, Blue, Miss Green en Orange tot leven komen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.