logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: Difrax fopspeen schoonmaakdoekjes

Schoonmaakdiva Marja, bekend van het televisie programma ‘Hoe schoon is jouw huis’, is enthousiast over de Difrax Fopspeen schoonmaakdoekjes. Zo maakt zij bijvoorbeeld fopspenen schoon van kinderen in een kinderdagverblijf. In kinderdagverblijven gebeurt het regelmatig dat er een speen op de grond terecht komt. Maar ook ouders willen nog wel eens de fopspeen in hun eigen mond steken voordat ze die aan hun kind teruggeven. Met deze doekjes zijn ze snel en makkelijk ontsmet en weer klaar voor gebruik.

Deze wegwerpdoekjes zijn nieuw in het Difrax assortiment. Desinfecterend, vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen (conserveringsmiddelen), alcoholvrij, geur- en smaakloos. Naast het schoonmaken van fopspenen zijn de doekjes geschikt voor het reinigen van producten die in contact komen met kindermondjes zoals fopspenen, bijtringen, bekers en speelgoed.

De huidige babydoekjes op de markt worden vaak ook gebruikt voor het schoonmaken van een fopspeen, maar deze zijn bedoeld voor het reinigen van de huid. Deze doekjes bevatten chemische stoffen zoals parabenen die na inname schadelijk zijn voor de gezondheid van een kind. Bovendien bevatten deze doekjes geur- en smaakstoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken.

De Difrax schoonmaakdoekjes bevatten Chloorhexidine, een krachtig maar veilig antimicrobieel middel dat reeds gebruikt wordt in andere consumentenproducten zoals mondwater. De geringe concentratie zorgt ervoor dat het niet schadelijk is bij inname.

De doekjes zijn per 20 verpakt en hebben en adviesprijs van 4,95 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.