Nieuws: Amsterdamse schoolklas sloopt Madame Tussauds


Kinderen uit groep 7 van basisschool De Capelle in Amsterdam boden Madame Tussauds vandaag de helpende hand. De Gouden Eeuw in Madams Tussauds maakte definitief plaats voor vernieuwing. Gehuld in overall en voorzien van veiligheidshelm leidden de leerlingen Madame Tussauds de volgende fase van de vernieuwing in. De komende maanden staan er tal van activiteiten op stapel waarmee toegewerkt wordt naar de grote opening in het voorjaar van 2012. Zo vindt een aantal wassen beelden tijdelijk een nieuw onderkomen en staat er een verkiezing op stapel voor het volgende wassen beeld dat in Madame Tussauds komt te staan.

Het huis van de beroemdheden is bezig met een grootschalige vernieuwing waarbij innovatie en interactie voorop staan. De Gouden Eeuw op de 4e verdieping wordt hierbij onder meer vervangen door gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het koningshuis waarbij diverse films en televisieprogramma’s te zien zijn.

Voor meer informatie: www.madametussauds.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.