logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Zoef-zoef dieren van VTech: oer-hollandse vriendjes op de boerderij


zoef-zoef dieren boerderij vtech

Boeren mogen driftig op zoek zijn naar vrouwen, kinderen hebben héél andere interesses op de boerderij! Die maak je blij met nieuwkomers uit de familie van de Zoef Zoef Dieren. Geen exoten dit keer, maar oer-Hollandse vriendjes. Om van te houden en veel van te leren. Want vanuit dat perspectief komt VTech keer op keer met noviteiten.

Om op te vreten zijn ze, Petra Paard & Veulentje en Karin Koe & Kalfje. Moeders met baby’s, knuffelkonten. Als ze elkaar een kusje geven hoor je lieve geluidjes. En gehoorzaam zijn de baby’s nu al, ze luisteren naar hun moeder, maar ook naar andere oppasdieren uit de Zoef Zoef-serie.

Saai is het nooit, met al dat jonge grut op ‘t erf. Daaraan draagt, ook helemaal nieuw deze zomer, de Manege op het erf in hoge mate bij. Wanneer Petra Paard of andere Zoef Zoef dieren hier aan de wandel gaan, gebeurt er van alles! Dankzij de Magische Sensors draait de wereld om Zoef Zoef! Met liedjes, zinnetjes, melodietjes en leuke geluidjes ontstaat een heerlijk, interactief spel tussen de dieren van de boerderij (of van andere Zoef Zoef-speelsets) en het kleintje (1-5 jaar) dat graag met ze speelt.

Leuk en romantisch, maar waar het ook om draait is het boerenwerk zelf. Zoef Zoef introduceert daarom de Boerderij. Een speelparadijs voor kleintjes waar ze en passant meedraaien met het boerenleven. Want de worteltjes in de groententuin hebben water nodig, de dieren in de stal lusten wel wat. Dankzij liedjes, zinnetjes en leuke fratsen ontdekken kinderen welke groenten er zijn en hoe belangrijk aandacht en zorg is.

Goed nieuws allemaal, van VTech. De Zoef Zoef-familie breidt uit, wordt steeds leuker. Net als de verhalen, de fantasie van het kleintje. Alle speelsets uit Zoef Zoef-serie zijn te combineren, dus voor je het weet staat er een tijger tussen de bloemkolen!

Advies verkoopprijs: VTech Petra Paard & Veulentje en Karin Koe & Kalfje € 10,95 per stuk, Manege € 32,95 en Boerderij € 44,95.
Verkoop- en productinfo: kijk op www.vtechnl.com.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.