logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe verpakking olijfolie zorgt voor extra doseer- en gebruiksgemak


olijfolie spray

Voor veel thuiskoks blijft het lastig: hoe breng ik mijn gerecht op smaak met precies de juiste hoeveelheid olijfolie? Hoe mooi de flessen ook staan in de keuken, vaak komt de olijfolie er ongelijkmatig uit en blijkt het ene deel van het gerecht sterker van smaak dan het andere. Daarom komt Bertolli met dé oplossing: olijfolie in sprayvorm.

De nieuwe sprays zijn beschikbaar voor de warme (Bertolli Cucina) en koude (Bertolli Extra Vergine) bereiding van gerechten. Naast het gebruiksgemak hebben de sprayflacons ook als voordeel dat het makkelijker doseren is: de olijfolie gelijkmatig in de pan of op het gerecht verdelen is met de sprays zo gedaan. Daardoor krijgen maaltijden niet alleen een extra smaakdimensie, maar zien ze er ook smakelijker uit. De Bertolli olijfolie sprays zijn vanaf nu te verkrijgen in de supermarkt voor 3,99 euro.

In Italiaanse sferen met olijfolie 
Olijfolie maakt koken leuker en smaakvoller: zowel voor de warme (grill, barbecue, ovengerechten) als koude (salades, pasta’s) bereiding. Met Bertolli Cucina kunnen thuiskoks hun pan, ovenschaal of grill gelijkmatig inoliën: de olie is te verhitten tot 220 °C en daarmee ideaal voor de bereiding van warme gerechten. Bertolli Extra Vergine Originale is geschikt voor salades, pasta’s en pizza: in een handomdraai een frisse en fruitige smaaksensatie.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.