Nieuwe variaties van het creatieve speelgoed Beados en Beados Mineez verkrijgbaar


Kinderen maken de mooiste creatieve kunstwerkjes met de kralen van Beados en Beados Mineez. Big On Toy Innovation (BOTI) breidt dit voorjaar de Beados en Beados Mineez lijnen uit met nieuwe productvariaties. In de Beados Mineez lijn worden dit voorjaar de Beados Mineez Regenboog Bedeltjes Set en Beados Mineez navulsets in de thema’s Tropen, Tutti Frutti en Vertroetelde Pups uitgebracht. In de Beados lijn worden een Starterset, een reguliere Navulset en een Thema navulset, met het thema Carnaval uitgebracht. 

beados mineez

Beados Mineez Regenboog Bedeltjes Set
De Beados Mineez Regenboog Bedeltjes Set bevat vier bedeltjes en sleutelhangers in de mooiste kleuren van de regenboog om zo kleurrijke creaties te maken. Kinderen kunnen kiezen uit meegeleverde sjablonen als een aardbei, poppetje, palmboom of hondje of maken hun eigen ontwerp voor de bedeltjes. Met maar liefst 500 kralen, 16 oogkraaltjes, vier sjablonen, twee werkbladen, een pen en andere handige hulpmiddelen maken kinderen in een handomdraai de leukste bedeltjes voor zichzelf, of als cadeau voor vriendinnen. Leg de kraaltjes op het werkblad, spray met water, even laten drogen en klaar!

Voor meer inspiratie en nieuwe kraaltjes zijn vanaf nu ook een drietal Beados Mineez Thema Navulsets verkrijgbaar: TropenTutti Frutti en Vertroetelde Pups.

De Regenboog Bedeltjes Set is verkrijgbaar voor €19,99 en de Thema Navulsets voor €8,99 bij speelgoedwinkels. Beados Mineez is speciaal ontwikkeld voor meiden vanaf 6 jaar.

Beados
Waar Beados Mineez geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar, is Beados speciaal ontwikkeld  voor kinderen vanaf 4 jaar met grotere kralen. Met Beados maken jonge kinderen zelfstandig of samen met vriendjes op een veilige manier leuke en vrolijke creaties met kraaltjes die aan elkaar plakken met water. Afgelopen najaar bracht BOTI al de Beados Super Studio uit en wegens groot succes wordt de Beados lijn uitgebreid met eenStarterset, een Thema Navulset en een reguliere Navulset. Zo hebben creatieve jonge kids nog meer kralen en sjablonen tot hun beschikking om eindeloos mee te knutselen!

De Starterset is verkrijgbaar voor €12,99, de Navulset voor €5,49 en de Thema Navulset Carnaval voor €8,99 bij speelgoedwinkels.

Speelgoed koop je bij:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s