logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe uitbreidingen voor Star Wars – het kaartspel


star wars het kaartspel de slag om hoth uitbreiding 5

White Goblin Games, de Nederlandse uitgever van bord- en kaartspellen, maakt een nieuwe uitbreiding van Star Wars – Het Kaartspel bekend. Met deze uitbreiding, die nieuwe doelsets toevoegt aan het basisspel, krijgt Star Wars – Het Kaartspel nog meer speelmogelijkheden. De 5e expansie van dit basisspel is vanaf de derde week van januari verkrijgbaar.

Het basisspel heeft White Goblin Games al enige tijd in het assortiment, welke inmiddels is uitgebreid met verschillende expansies die probleemloos met het basisspel en elkaar kunnen worden gecombineerd. Het spel heeft als thema Star Wars, maar kan ook worden gespeeld door mensen die weinig of niets afweten van de filmserie. Het is dus ook geschikt, leuk en uitdagend voor mensen die een diepgaand en uitgebreid kaartspel zoeken!

Basisspel Star Wars- Het Kaartspel

Dit twee persoonsspel vol snelle en spannende gevechten is gebaseerd op de bekende en grensverleggende filmreeks. In Star Wars- Het Kaartspel strijden twee spelers om het lot van het sterrenstelsel. Men kan zich aansluiten bij Luke Skywalker, Han Solo, Prinses Leia en vele anderen als zij het Galactische Keizerrijk trotseren en weerstand bieden tegen de corrupte agent van de Sith. Het is ook mogelijk om je over te geven aan je woede en te gaan strijden aan de zijde van Darth Vader, Keizer Palpatine en de onbegrensde macht van het Galactische Keizerrijk om de Rebelse Alliantie te vernietigen. Elke beurt komt de Duistere Kant een stap dichterbij om het sterrenstelstel volledig te gaan overheersen. Aan de speler de taak om te kiezen… want het lot van het sterrenstelsel ligt in hun handen.

De allernieuwste 5e exoansie

De 5e uitbreidingsset van dit basisspel heeft als titel: De slag om Hoth. In deze uitbreiding bereikt de strijd zijn hoogtepunt en de rebellen beseffen dat de Keizerlijke troepen de overhand hebben. De rebellen besluiten tot wanhopige tactieken om daarmee tijd te winnen voor een evacuatie, maar de Keizerlijke oorlogsmachine kent geen genade. Deze expansie is een Force Pack voor Star Wars- Het Kaartspel. Het bevat 60 nieuwe kaarten die de bestaande decks uitbreiden. De nieuwe expansie bevat onder andere nieuwe doelsets voor de Donkere Kant voor de facties: Sith en Keizerlijke Vloot. Daarnaast bevat het ook nieuwe doelsets voor de Lichte Kant voor de facties: Rebelse Alliantie en Smokkelaars en Spionnen. Ook bevat deze expansie nieuwe neutrale doelsets.

Alle Star Wars producten tot nu toe:
– Star Wars – Het Kaartspel
– Star Wars NL Deluxe uitbreiding – Rand van de Duisternis
– Star Wars NL uitbreiding 1 – De Desolate Wereld van Hoth
– Star Wars NL uitbreiding 2 – De Zoektocht naar Skywalker
– Star Wars NL uitbreiding 3 – Een Duister Tijdperk
– Star Wars NL uitbreiding 4 – De Aanval op Echo Basis
– Star Wars NL uitbreiding 5 – De Slag om Hoth

Lees hier onze recensie over Star Wars: Het Kaartspel

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.