logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe tropische Robofish en speelsets


paarse tropische robofish
In januari introduceerde speelgoedfabrikant Goliath de kleurrijke RoboFish (lees ook onze recensie!) in Nederland. Inmiddels zijn al ruim 200.000 robotvisjes verkocht. Daarom brengt Goliath in augustus een nieuwe serie vissen naar de winkels. De designs zijn gebaseerd op tropische vissen: de tropische RoboFish
.

Zijn het vissen? Zijn het robots? Nee, het zijn RoboFish! Zodra je ze in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf verschillende richtingen kunnen bewegen. RoboFish zijn honderd procent waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. Door het prachtige ontwerp, de fraaie kleuren en de natuurgetrouwe bewegingen zijn ze bijna niet van echte vissen te onderscheiden. Dus: pas op dat de kat ze niet probeert te vangen! RoboFish is spetterend speelplezier voor iedereen vanaf drie jaar. En vergeet niet: ze zijn niet alleen erg leuk in een vissenkom, maar ook heel grappig voor in bad!

robofish tropische vissen speelset met koraal
In augustus liggen de nieuwe RoboFish en accessoires in de winkel
:
– Tropische Robofish-serie met 7 nieuwe vissen en 2 nieuwe haaien. Adviesprijs: 9,99 euro per stuk
– Baars (limited edition). Adviesprijs: 14,99 euro
– vis + 2 stukjes koraal. Adviesprijs: 12,99 euro
– vis + kasteel + 2 stukjes koraal. Adviesprijs: 14,99 euro
– haai + netje + 2 stukjes koraal. Adviesprijs: 14,99 euro
– vis + vissenkom + kasteel + 2 stukjes koraal. Adviesprijs: 24,99 euro
Bij alle vissen en pakketten zitten twee extra batterijen.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.