logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe trailer toont Hellboy in Injustice 2


Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag de allereerste gameplay-trailer bekendgemaakt voor Hellboy, Mike Mignolas iconische personage uit de stripverhalen van de Dark Horse en het laatste Fighter Pack #2-personage dat aan de Injustice™ 2-groep wordt toegevoegd. Vanaf 14 november kunnen de spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, Injustice 2 Digital Deluxe Edition, Injustice™ 2 Ultimate Pack of het Fighter Pack #2 hebben gekocht, spelen als lid van het Bureau for Paranormal Research and Defense, expert in het opruimen van monsters met behulp van zijn trouwe revolver en zijn Right Hand of Doom.

Vanaf 21 november is de Hellboy DLC afzonderlijk verkrijgbaar voor alle spelers.

Klik hier om de officiële Injustice™ 2 – Hellboy-introductietrailer te bekijken:

Injustice™ 2 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4 en Xbox One, met DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta en Raiden.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.