logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe trailer The Maze Runner: The Scorch trails #mazerunner


maze runner the scorch trials

In dit tweede deel van de epische MAZE RUNNER saga, krijgen Thomas (Dylan O’Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

THE SCORCH TRIALS is het vervolg op THE MAZE RUNNER, een van de tien best bezochte bioscoopfilms in Nederland in 2014.

De regie is wederom in handen van Wes Ball die met THE MAZE RUNNER zijn regiedebuut maakte. Onder andere Dylan O’Brien (TEEN WOLF), Kaya Scodelario (SKINS) en Thomas Brodie-Sangster (GAME OF THRONES) keren terug. Nieuwkomers in de cast zijn onder andere Giancarlo Esposito (BREAKING BAD), Aiden Gillen (GAME OF THRONES) en Barry Pepper (SAVING PRIVATE RYAN).

Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als ‘De Labyrintrenner 2: De Schroeiproeven’.

MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS is vanaf 17 september 2015 in de Nederlandse bioscoop te zien.

www.mazerunner.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.