logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Star Trek serie komt naar Netflix

star trek logo

Netflix en CBS Studios International hebben een licentieovereenkomst getekend voor de nieuwe Star Trek reeks. De nieuwe televisieserie zal exclusief op Netflix in 188 landen (behalve in de Verenigde Staten en Canada) te zien zijn. Elke aflevering is binnen 24 uur na uitzending in de Verenigde Staten beschikbaar op Netflix. Daarnaast zullen alle 727 afleveringen van Star Trek die eerder zijn gemaakt, zoals “Star Trek: The Original Series,” “Star Trek: The Next Generation,” “Star Trek: Deep Space Nine,” “Star Trek: Voyager” en “Star Trek: Enterprise” eind 2016 wereldwijd op Netflix beschikbaar zijn.

Star Trek: 2017

De productie van de geheel nieuwe Star Trek-serie zal in september dit jaar beginnen in Toronto, voor zijn première in januari 2017. De invloedrijke wereldwijde franchise zal voor het eerst sinds 2005 terugkeren naar televisie met een nieuw schip, nieuwe personages en nieuwe missies, terwijl het dezelfde ideologie en hoop voor de toekomst blijft omarmen die de voorgaande series zo populair hebben gemaakt.

Direct streamen op Netflix

“De lancering van de nieuwe ‘Star Trek’ is echt een wereldwijd televisie-evenement”, zegt Armando Nuñez, President en CEO van CBS Studios International. ”Star Trek’ is al een wereldwijd fenomeen en deze internationale samenwerking zal de fans over de hele wereld, die hunkeren naar een nieuwe serie, over de hele wereld de mogelijkheid geven om elke aflevering vrijwel hetzelfde moment te tonen als de kijkers in de VS. Met dank aan onze partners bij Netflix, zal de nieuwe ‘Star Trek’ in no-time de hele wereld veroveren.”

Speciale pilot

In de VS zal de nieuwe “Star Trek” in januari 2017 lanceren met een speciale eerste aflevering op de CBS Television Network. De eerste aflevering en alle volgende afleveringen zullen in de Verenigde Staten uitsluitend op CBS All Access beschikbaar zijn, het digitale video on demand en live streaming service.

Alex Kurtzman en Bryan Fuller zijn co-makers en uitvoerende producenten voor het nieuwe ‘Star Trek’, gebaseerd op de originele serie van Gene Roddenberry. Fuller begon zijn carrière met het schrijven voor “Star Trek: Deep Space Nine” en “Star Trek:. Voyager”. Kurtzman is co-schrijver en producent van de blockbuster films “Star Trek” en “Star Trek Into Darkness.”

Een goede reden om lid te worden van Netflix!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.