Nieuwe sportgamereeks Ultimate Rivals exclusief in Apple Arcade


Apple heeft onlangs Ultimate Rivals van Bit Fry Game Studios, Inc. onthuld, een nieuwe reeks sportgames waarin toppers uit het ijshockey, basketbal, American football, honkbal en voetbal samenkomen in één gelicentieerde videogame. Een primeur in de sport- en gamewereld. In Ultimate Rivals: The Rink, de eerste titel in deze reeks, kunnen spelers kiezen uit meer dan 50 sportsterren die ze twee tegen twee laten spelen in een ijshockeywedstrijd.

Ultimate Rivals 1

Spelerscombinaties

Spelers kunnen bijvoorbeeld Alex Ovechkin en Alex Morgan opstellen tegen De’Aaron Fox en Jose Altuve, of ze het gevecht laten aangaan met Skylar Diggins-Smith en Wayne Gretzky. Elke spelerscombinatie maakt unieke spelstrategieën mogelijk en biedt nieuwe kansen om te winnen van AI of van andere spelers in een online multiplayerwedstrijd. Op het ijs moeten de reflexen van spelers snel genoeg zijn. De game komt echt tot leven door de prachtige visuals en meeslepende geluidseffecten. Ultimate Rivals: The Rink is nu verkrijgbaar in Apple Arcade op iPhone, iPad, Apple TV en Mac. En in het voorjaar van 2020 komt de volgende game in deze reeks er al aan, de door de NBA gelicentieerde basketbalgame, Ultimate Rivals: The Court.

Ultimate Rivals 2
Ultimate Rivals: The Rink, waarin Alex Morgan (USWNT) en JuJu Smith-Schuster (NFL) ijshockey spelen.

“We slaan met deze reeks een compleet nieuwe weg in. Bij ons staat de gamer centraal. Spelers kunnen hun fantasie de vrije loop laten en het ultieme sportteam samenstellen voor welke sport dan ook”, aldus Ben Freidlin, CEO en oprichter van Bit Fry Game Studios, Inc. en bedenker van Ultimate Rivals.

“Met Apple Arcade streven we ernaar een samengestelde catalogus te leveren waarin elke titel spelers een nieuwe, innovatieve ervaring biedt die de grenzen verlegt van wat een game kan zijn. De franchise van ‘Ultimate Rivals’ doet precies dat, ‘zei Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing van Apple. “‘Ultimate Rivals: The Rink ” is een geweldige nieuwe toevoeging aan Apple Arcade en we zijn enthousiast dat iedereen het kan uitproberen.”

“De games op Apple Arcade zijn met de grootste zorg gekozen en elke titel is op geheel eigen wijze grensverleggend. De Ultimate Rivals-reeks hoort er dus helemaal thuis”, aldus Phil Schiller, senior vice president of Worldwide Marketing bij Apple. Ultimate Rivals: The Rink is een geweldige aanwinst voor Apple Arcade en we zijn razend benieuwd wat iedereen ervan vindt.”

Favoriete sporters in actie

Ultimate Rivals 3
Wayne Gretzky (NHL) maakt de ultieme ijshockeymove .

In Ultimate Rivals laten spelers hun favoriete sporters in actie komen in een spannende game met soepele 60-bps graphics, strakke controls, toonaangevende visuals en een geweldig sounddesign. Er is keus uit sporters uit de NHL, NBA, NFL Players Association (NFLPA), MLB, WNBA en het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam Players Association (USWNTPA), en afgezwaaide toppers als Wayne Gretzky. Om het boeiend te houden, worden gaandeweg steeds meer sporters toegevoegd. Dankzij korte sessies en duidelijke spelregels is de game makkelijk toegankelijk en geweldig leuk. De meest bedreven gamers hebben altijd de beste kansen om te winnen. Spelers kunnen online een multiplayer-wedstrijd spelen of de strijd aangaan met AI-tegenstanders, door middel van touchbediening of een Bluetooth-controller.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.