logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Skylanders SuperChargers


Skylanders_SuperChargers_Logo

Skylanders®, de #1 kids console franchise¹, komt op 20 september met Skylanders® SuperChargers. De game wordt door Activision Publishing, uitvinders van het toys-to-life genre, eerst uitgegeven in Noord-Amerika en op 25 september verschijnt Skylanders® SuperChargers ook in Europa. De game breidt de zo kenmerkende gameplay uit met de introductie van voertuigen die tot leven komen, waarmee de jonge fans weer op een heel nieuwe manier de magie van Skylands zullen ondergaan.

In de nieuwe game zitten de portal masters aan het stuur en zo krijgt het spelen van Skylanders weer een heel nieuwe dimensie.

In Skylanders SuperChargers maken we kennis met een nieuw soort helden, genaamd SuperChargers. Ze onderscheiden zich met nieuwe moves, krachtige aanvallen en wapens die nog nooit eerder zijn vertoond.  De SuperChargers beschikken over bijzondere talenten en zo kunnen ze Portal Masters helpen om Kaos te bestrijden.  Bij de game komen twintig nieuwe SuperCharger-toys en 20 nieuwe voertuig-toys beschikbaar.

Alle voertuigen in de game kun je customizen met supercoole aanpassingen en ook de wapens kun je opwaarderen. De ultieme combinatie bereik je als je een SuperCharger Skylander koppelt aan het bijpassende voertuig. Zo’n SuperCharged-combi is meer dan de som der delen want zowel de prestaties van het voertuig als die van het personage gaan door het dak. Skylanders SuperChargers steunt alle Skylanders toys uit eerdere games. Dat zijn er inmiddels meer dan 300 en die kunnen in Skylanders SuperChargersdus allemaal plaatsnemen aan het stuur van de auto’s, boten en vliegtuigen in de game.

“Al sinds de release van Skylanders® Spyro’s Adventure werken we samen met Activision,” zegt Richard Barry, Global Chief Merchandising Officer, Toys“R”Us, “en al vanaf dat prille begin zijn we 100% overtuigd van de magie en innovatiekracht van het merk. Met iedere nieuwe game wordt het concept opnieuw uitgevonden en geïntensiveerd en zo blijft Skylanders boeiende en meeslepende gaming ervaringen bieden. In onze winkels merken we hoe trouw de kleine fans zijn aan Skylanders en Activision stelt ze nooit teleur. Met iedere nieuwe uitgave geven ze de fans weer iets extra’s en we zijn er als keten dan ook trots op dat we het breedste assortiment aanSkylanders® merchandise dat er maar mogelijk is kunnen aanbieden. Straks komt de nieuwe Skylanders SuperChargers er nog eens bij – fantastisch!”

Speelgoed en spellen koop je bij:

Het verhaal draait om Kaos’ laatste poging om de macht over Skylands te krijgen. Daarbij heeft hij het duisterste wapen ooit ingezet. Het “Doomstation of Ultimate Doomstruction” is zo gevaarlijk is dat het de lucht kan opeten! Gelukkig zag Master Eon net op tijd in wat Kaos in zijn schil voerde en hij heeft nu een speciaal team van Skylanders samengesteld. Met de meest bijzondere auto’s, boten en vliegtuigen die je je maar kunt bedenken biedt dat superteam straks weerstand aan Kaos’ koninkrijk van vernietiging!

Over Skylanders

De onderscheiden Skylanders franchise is $3 miljard waard en heeft sinds het in 2011 met Skylanders® Spyro’s Adventure het toys-to-life genre uitvond al meer dan 250 miljoen actiefiguurtjes verkocht. Skylanders® Spyro’s Adventure introduceerde een spelpatroon waarin op meerdere platforms naadloos van de fysieke naar de virtuele wereld kon worden gesprongen. In 2012 maakte het genre met Skylanders® Giants een stap voorwaarts en werden de LightCore® personages toegevoegd aan de verzameling (inter)actiefiguren. Skylanders® SWAP Force™ kwam in 2013 uit en introduceerde een nieuw spelpatroon: swapability. In 2014 draaide Skylanders® Trap Team de magie om en konden spelers hun toys uit de digitale wereld halen en naar de fysieke wereld brengen. Wereldwijd werd dat de nummer 1 console game² voor kinderen. Skylanders® Trap Teamwas tevens de eerst console game die tegelijk de volledige AAA experience op tablets beschikbaar maakte.

Over Activision Publishing

Headquartered in Santa Monica, California, Activision Publishing, Inc. is a leading global producer and publisher of interactive entertainment. Activision maintains operations throughout the world. More information about Activision and its products can be found on the company’s website, www.activision.com or by following @Activision.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.