Nieuwe Skylanders Giant te koop: Ninjini


d20110418-011_Ninjini on New Portal_GrayBkg_72dpi_RGB

Activision maakt vandaag de nieuwe personage Ninjini bekend voor Skylanders Giants. Ninjini heeft het element van magie en is één van de eerste Skylanders.

NINJINI

Element: MAGIE

Uitspraak: Nog een laatste wens?

Bio: Lang voordat de Arkeyans aan de macht kwamen was Ninjini de meest bekende magische ninja uit de oudheid. Maar een duistere tovenares, die jaloers was op Ninjini’s vaardigheid als krijger, hield haar voor eeuwig opgesloten in een betoverde fles. Jaren gingen voorbij, maar Ninjini bleef vastbesloten om te ontsnappen en wist zelfs een dubbele zwaard techniek te beheersen binnen haar fles. In de loop der jaren bleven haar krachten groeien tot ze door pure wilskracht wist te ontsnappen! Vanaf dat moment maakte Ninjini het haar missie om als een van de eerste Skylanders, mensen in nood te helpen. Ze draagt nog altijd haar betoverde fles bij haar, als een herinnering aan haar eigen veerkracht.

Daarnaast zijn ook de personages, Hot Dog, LightCore Chill, LightCore Pop Fizz, Spyro Serie 2 en Wrecking Ball Serie 2, toegevoegd aan de populaire kindergame. Serie 2 personages kunnen in de game Level 15 behalen en hiermee nieuwe krachten ontgrendelen.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.