logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe serie: Draken: Race naar de rand


draken race naar de randEr komt een nieuwe serie over het Vikingdorpje Berk, waar Hikkie en Tandloos de meest wilde avonturen beleven. Hun avonturen zijn ooit begonnen met de fantastische film How to train your dragon (Hoe tem je een draak) en daarna succesvol omgevormd tot een animatiefilm en een tweede film. Naast Draken: Rijders van Berk en Draken: Racers van Berk kun je vanaf 26 juni genieten van de spannende avonturen van de Netflix-Original-serie Draken: Race naar de rand!

Daarin ontdekken Hikkie en Tandloos (Hiccup en Toothless) op één van hun avonturen net mysterieuze ‘Drakenoog’. Deze prehostirosche doos vol geheimen leidt hen naar verre landen, vol nieuwe en bijzondere draken. Maar de doos brengt ook een groot gevaar met zich mee: ze worden aangevallen door plunderende drakenjagers, die zelf het Drakenoog willen bemachtigen. Zal het onze aardige Vikingen lukken om het Drakenoog te beschermen en te ontsnappen?

Deze afleveringen zijn vanaf 26 juni te zien op streamingdienst Netflix. Wil je zelf Netflix een keertje proberen? Dat kan! Op www.netflix.com kun je jezelf aanmelden voor een gratis maand!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.