logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Logitech komt met nieuwe producten voor Mac-gebruikers


Logitech heeft een nieuwe reeks ‘Logi for Mac’-producten onthuld. Deze producten zijn ontworpen om de gebruikerservaring van Mac-gebruikers te optimaliseren en passen naadloos in een duurzame levensstijl. De nieuwe lijn omvat de MX Keys S for Mac, MX Keys S Combo for Mac, MX Anywhere 3S for Mac, MX Keys Mini for Mac (in Space Gray) en het nieuwe ergonomische toetsenbord Ergo Wave Keys for Mac. De focus ligt op het verbeteren van prestaties, productiviteit en comfort op het bureau.

Ontworpen voor Mac, met een oog voor duurzaamheid

De nieuwe producten zijn specifiek afgestemd op macOS- en iPadOS-gebruikers en komen in kleuren die perfect passen bij het Apple-ecosysteem. “Logitech werkt met ziel en zaligheid aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die naadloos integreren in het Apple-ecosysteem en die zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd,” zegt Delphine Donné, vice president en general manager van Personal Workspace Solutions bij Logitech. “Ons Designed for Mac-portfolio is gericht op het optimaliseren van workflows, productiviteit en comfort. Het helpt Apple-gebruikers om alles uit hun creatieve potentieel te halen, terwijl ze comfortabel kunnen werken en de uitstraling en compatibiliteit van hun Mac intact blijft.”

Ga direct naar Logi for Mac op BOL.com.

De nieuwe MX-producten in detail

 1. MX Keys S for Mac:
  • Een toetsenbord ontworpen voor ultieme productiviteit. Het biedt comfortabele en precieze typemogelijkheden met een layout die geoptimaliseerd is voor Mac. Het toetsenbord beschikt over slimme verlichting en tijdbesparende Smart Actions via de Logi Options+-app.
 2. MX Keys S Combo for Mac:
  • Dit is de eerste MX-combo die specifiek voor Mac is ontwikkeld. Het omvat het MX Keys S for Mac-toetsenbord, de MX Master 3S for Mac-muis en de MX-polssteun voor extra comfort.
 3. MX Anywhere 3S for Mac:
  • Een compacte muis die perfect is voor Mac-gebruikers. Het biedt razendsnel scrollen, stille en snelle clicks, uiterst precieze tracking (8K resolutie) op elk oppervlak en kan tijdens gebruik worden opgeladen.
 4. MX Keys Mini for Mac:
  • Een geavanceerd, minimalistisch toetsenbord, nu verkrijgbaar in Space Gray. Het is geoptimaliseerd voor snel en precies typen, met slimme verlichting en aanpasbare software om iedere toets en shortcut naar wens in te stellen.
 5. Ergo Wave Keys for Mac:
  • Dit is het eerste ergonomische toetsenbord van Logitech voor Mac. Het beschikt over een handpalmsteun met kussens voor maximaal comfort en is verkrijgbaar in de kleur off-white. Het is ontworpen in samenwerking met het Logi Ergo Lab en is ideaal in combinatie met de Lift for Mac.

Duurzaam design

Logitech streeft ernaar om elke productgeneratie te ontwerpen met een lagere CO2-voetafdruk dan de voorgaande. De nieuwe Logi for Mac-producten zijn ontwikkeld volgens Sustainable Design (DfS)-principes en maken gebruik van gerecycled plastic, wat de circulariteit bevordert en de CO2-voetafdruk verkleint. Tot 78% van de plastic onderdelen in de nieuwe producten bestaat uit Next Life-gerecycled plastic. Met deze lancering is de MX-serie volledig overgestapt op het gebruik van gerecycled plastic (PCR). Daarnaast is de CO2-voetafdruk van de MX Keys S for Mac met 11% verkleind ten opzichte van zijn voorganger, wat resulteert in een vermindering van 192 ton CO2-uitstoot per 100.000 eenheden.

Beschikbaarheid en adviesprijzen

De nieuwe ‘Logi for Mac’-producten zijn nu verkrijgbaar via Logitech’s website en diverse (r)etailers:

 • MX Keys S for Mac: EUR 119
 • MX Keys S Combo for Mac: EUR 219
 • MX Anywhere 3S for Mac: EUR 99
 • MX Keys Mini for Mac: EUR 119
 • Wave Keys for Mac: EUR 79

Met deze lancering biedt Logitech Mac-gebruikers een uitgebreid scala aan opties om hun werkplek te optimaliseren met duurzame, hoogwaardige producten die perfect passen in het Apple-ecosysteem.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.