logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Philips E1-monitoren verhogen je productiviteit


In een wereld waar technologie de ruggengraat vormt van onze dagelijkse bezigheden, is het belangrijk om te investeren in tools die ons helpen verbonden te blijven en onze productiviteit te verbeteren. MMD, merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft drie nieuwe modellen binnen de E1-lijn aangekondigd, die zijn ontworpen met de behoeften van professionals in gedachten.

Beeldkwaliteit en Comfort

De Philips 24E1N1100A en 27E1N1100A beloven een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en comfort voor gebruikers. Met respectievelijk een 23,8 inch en 27 inch FHD IPS-paneel, leveren deze monitoren heldere, gedetailleerde en uiterst nauwkeurige beelden. Het slanke ontwerp met smalle randen maakt ze perfect voor naadloze opstellingen met meerdere monitoren, terwijl het kabelbeheersysteem zorgt voor een opgeruimde werkruimte.

Dankzij het IPS-paneel kunnen deze monitoren levendige kleuren produceren, terwijl de 100Hz-verversingssnelheid, reactietijd tot 1ms MPRT en Adaptive Sync-technologie zorgen voor een soepele gebruikerservaring, zelfs tijdens intense gamingsessies. Bovendien zijn beide modellen uitgerust met hoogwaardige ingebouwde 2W-stereoluidsprekers en functies zoals EasyRead- en Low Blue-modi met Flicker-Free-technologie, die het welzijn van de gebruiker bevorderen.

Extra productiviteit met USB-C connectiviteit

Voor diegenen die streven naar extra productiviteit en connectiviteit in hun thuiskantoor, is er de Philips 27E1N1600AE. Deze monitor, voorzien van een 27 inch QHD IPS-paneel met HDR-weergave, biedt kristalheldere en levendige beelden. Naast alle functies van de vorige modellen, beschikt deze monitor ook over een USB-C 3.2-poort met 65W Power Delivery, waardoor gegevensoverdracht en het opladen van geschikte apparaten met één kabel mogelijk zijn.

Met een in hoogte verstelbare standaard van 100 mm en kantelfunctie biedt de Philips 27E1N1600AE extra comfort, waardoor gebruikers de monitor kunnen aanpassen voor optimaal kijkcomfort, efficiëntie en productiviteit.

Prijzen en beschikbaarheid

Deze geavanceerde monitoren zijn nu verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs. De Philips 24E1N1100A wordt aangeboden voor slechts € 119,00, terwijl de 27E1N1100A verkrijgbaar is voor € 139,00. Voor de Philips 27E1N1600AE, met zijn uitgebreide functionaliteit, betaal je € 249,00.

Kortom, de nieuwe Philips E1-monitoren zijn de perfecte metgezellen voor professionals die streven naar verbeterde productiviteit, verbeterde beeldkwaliteit en ultiem gebruiksgemak. Met hun geavanceerde functies en betaalbare prijskaartjes stellen ze gebruikers in staat om hun werkplek te optimaliseren en hun doelen te bereiken met gemak en comfort.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.