logo-liggend-wit-donkerblauw

Gadgetnieuws: de nieuwe oordopjes van JBL in 2022

JBL maakte deze week maar liefst vier nieuwe producten bekend, allemaal op het gebied van true wireless earbuds. Benieuwd naar de nieuwe modellen en hun functies? Wij zetten de nieuwe oordopjes van JBL voor je op een rij.

434374 JBL Quantum TWS Lifestyle Image Still Life 91d562 original 1655817177

JBL Tune Flex

Als eerste is daar de JBL Tune Flex. Deze oordopjes beschikken over Sound Fit, waarbij je zelf kunt bepalen of je voor een open of gesloten oordopjes gaat. Zo kun je kiezen voor een hoger bewustzijn van je omgeving, of voor een betere geluidskwaliteit. De JBL Tune Flex oordopjes beschikken over Active Noise Cancelling en vier microfoons aan de binnenkant. De oordopjes zijn vanaf augustus in verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten 99,99 euro.

JBL Tune Flex

JBL Quantum TWS

Oordopjes voor gamers zijn booming business, vooral omdat steeds meer gamers gebruikmaken van hun smartphone of computer voor cloud gaming. JBL introduceert deze oordopjes voor gamers: de Quantum TWS. Dankzij true adaptive noise cancelling word je door niemand gestoord tijdens het gamen. Met de speciaal bijbehorende USB-C dongle zet je een low-latencyverbinding op met jouw PC of console. De oortjes geven een extra ruimtelijke ervaring met Spatial Audio. De oortjes zijn vanaf nu beschikbaar voor 149 euro.

JBL Quantum TWS

JBL Live Pro 2

Waren de JBL Live Pro oordoppen al geweldig, de JBL Live Pro 2 doet overal nog een schepje bovenop. Vooral de batterijduur van 40 uur is een flinke stap voorwaarts, maar de JBL Live Pro 2 beschikt over een verbeterde Active Noise Cancelling met slimme ambient-functies. Ze zijn spatwaterdicht en de microfoons zorgen voor de isolatie van geluid en wind. Ze zijn er in blauw, zwart, roze en zilver en kosten 149 euro.

jbl live pro 2

JBL Reflect Aero.

Wil je juist gaan sporten met toffe oordoppen in? Dan kom je al snel uit bij de JBL Reflect Aero. Deze oordoppen zitten solide in je oor, zonder oncomfortabel te klemmen. De oordoppen beschikken over True Adaptive Noise Cancelling, zodat je vervelende achtergrondgeluiden kunt wegfilteren (maar let altijd goed op je omgeving!) Dankzij de IP68-rating zijn ze waterdicht, waardoor je er zelf mee kunt gaan zwemmen. De JBL Reflect Aero kosten 149,99 euro en zijn verkrijgbaar in zwart, blauw en wit. In augustus volgt een mintgroene versie.

jbl reflect aero

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.