logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe ontwerpen Rosti Mepal lunchtrommels en -bekers

Als je schoolgaande kinderen hebt (of gewoon jong van geest bent) zul je zeker bekend zijn met de lunchtrommels en -bekers van Rosti Mepal. Onverwoestbaar, vaatwasbestendig en boven alles heel erg praktisch. Dat is en blijft een geweldige combinatie. Het leukste is daarbij ook nog eens dat Rosti Mepal regelmatig met nieuwe ontwerpen komt, die aansluiten bij de trends van dit moment.

Voor het aankomende seizoen zijn dat weer een paar stoere ontwerpen. Natuurlijk kun je kiezen voor de Minionstrommel en bekers, of voor het stoere Star Wars – The Force Awakens ontwerp. Maar er zijn ook coole nieuwe Frozen-trommels, met een afbeelding van de nieuwe Cars-film erop, Disney prinsessen, en voor stoere jongens kun je ook kiezen uit een tijger, een haai of een kille wolf. Of wat dacht je van een giraf? Die hebben altijd honger… pas dus maar op voor je lunch!

De Rosti Mepal Campus lijn is verkrijgbaar in een paar verschillende vormen. De trommel biedt genoeg ruimte voor vier boterhammen, dat is de zogeheten Campus Midi. Je drinken doe je in een gewone drinkbeker, maar kun je ook gieten in een drinkbeker met drinktuit, die naar buiten komt schieten als je op een knopje drukt. Net wat je handig vind, natuurlijk, en wat je fijn vind drinken. Beide bekers zijn lekvrij.

Informatie

Campus drinkbeker en trommel, Rosti Mepal
Prijs: vanaf 7,99 euro

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.