logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Nederlandse voertuigen voor Vtech Toet Toet auto’s


En weer is VTech er in geslaagd twee stevige karakters toe te voegen aan de razend populaire serie Toet Toet Auto’s: Tom Tractor met aanhanger en Claire Cabrio met caravan. Hoe Hollands wil je ze hebben? De kleine wagentjes matchen met het eerder verschenen wagenpark en alle overige bijbehorende items uit de Toet Toet Auto’s-stad. Magische Sensoren in de speelsets brengen de wagentjes tot leven. Maar voor wie nog niet eerder met Toet Toet Auto’s kennismaakte, vormen de twee nieuwkomers net zo makkelijk het startpunt van een vrolijke ontdekkingsreis.

Zoals het VTech betaamt, worden spelen en leren opnieuw gecombineerd. Tom Tractor en Claire Cabrio dagen kleintjes (1-5 jaar) op diverse manieren uit. Fantasie wordt geprikkeld, motorische vaardigheden en zintuiglijke ontwikkeling gestimuleerd. Hoe? Simpel natuurlijk, met geluiden, gezongen liedjes en verrassende reacties laat interactie nooit lang op zich wachten.

Claire Cabrio met caravan is de bijzondere samensmelting tussen het Gooische meisje en de geliefde sleurhut. Met de vakantie in het vooruitzicht hét item waarmee de fantasie van kleintjes grenzeloos wordt. Waar gaan we naar toe, wat nemen we mee en wat zit er eigenlijk in die caravan? Claire hoeft maar even met haar ogen te knipperen en daar gaan we! Vakantieplannen zijn voor Tom Tractor met aanhanger een ver-van-m’n-bed-show, er is tenslotte werk aan de winkel bij de boer. Die heeft aan Tom een prima kracht, op de aanhanger kan van alles worden vervoerd. Toet Toet Auto’s, maar ook de oogst en als het moet zelfs vee.  Aankoppelen, communiceren, samenwerken, leren rijden en ondertussen genieten van leuke liedjes en geluiden. Slim en behendig worden gaat met VTech spelenderwijs!

Advies verkoopprijs: Tom Tractor en Clair Cabrio verkrijgbaar voor €10,95  per stuk.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.