logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

30 maart 2016 Mysterie en avontuur in nieuwe Nederlandse Nickelodeon-serie De Ludwigs

de ludwigs logo

Vanaf maandag 9 mei barst op Nickelodeon het avontuur los in de spannende, in Nederland geproduceerde, familieserie De Ludwigs. De splinternieuwe serie vertelt het verhaal over Benny, een jongen die al in verschillende pleeggezinnen is opgenomen, maar deze ook weer heeft moeten verlaten. Zijn verwachtingen zijn dan ook niet hooggespannen wanneer hij kennis maakt met alweer een nieuw gezin. Toch is Benny gelijk onder de indruk van de ouders van het nieuwe gezin, Erik en Kate Ludwig en hun pleegkinderen Anoosha, Sam, Yara en Daniel. Deze nieuwe Nickelodeon-serie is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar, maar brengt een spannend verhaal doorspekt met mysterie en humor voor het hele gezin.

Maar niet alleen het gezin heeft de interesse van Benny gewekt. Het imposante Amsterdamse grachtenpand van het gezin is naast woonhuis tevens een museum waar oneindig veel te ontdekken valt en Benny voelt zich er gelijk thuis. Alles lijkt voor Benny goed uit te pakken, totdat Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera. Vanaf dat moment worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld. De kinderen zijn niet alleen gefocust op het terugvinden van de ouders en het oplossen van het mysterie, maar zetten ondertussen alles op alles om het huishouden draaiende te houden en te voorkomen dat anderen ontdekken dat hun ouders zijn verdwenen.

Binnenkort wordt de Nederlandse en Vlaamse cast onthuld. Eerder maakte Nickelodeon al bekend dat De Ludwigs ook een Engelstalige versie krijgt die wereldwijd uitgezonden zal worden, waaronder in Amerika. The Ludwigs wordt ook in Amsterdam opgenomen, geproduceerd door hetzelfde team, met dezelfde scripts en gefilmd in dezelfde sets als de Nederlandstalige versie.

“De Ludwigs” is vanaf maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, wekelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur. 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.