logo-liggend-wit-donkerblauw

De nieuwe locaties voor de Call of Duty World League


Call of Duty World LeagueMet de wereldwijde groei van de Call of Duty World League (CWL) zijn vier belangrijke Europese events toegevoegd aan de competitieve Call of Duty-kalender. Dit zijn: CWL London (28-29 januari) gehost door Gfinity, CWL Paris Open (17-19 februari) gehost door ESWC, CWL Birmingham Open (14-16 april) gehost door Multiplay en  CWL Sheffield Open (23-25 juni) gehost door EGL.

De CWL events in Londen, Birmingham en Sheffield zijn verbonden aan de Europese Call of Duty-competitie als officiële stops op de weg naar het CWL Championship, het grootste CWL evenement van het jaar. Naast deze events voor Europese teams, biedt het CWL Paris Open teams van over de hele wereld de kans om in Parijs een gooi te doen naar hun deel van de prijzenpot van $100.000 en de belangrijke CWL Pro Points. CWL Pro Points zijn namelijk essentieel voor kwalificatie voor de CWL Global Pro League die begint in april en het CWL Championship dat later in 2017 volgt.

Meer informatie, onder andere over de verschillende prijzenpotten, aantallen deelnemende teams en kwalificatie voor elk event, is te vinden op CallofDuty.com/CWL

Tijdens het eerste seizoen van de Call of Duty World League waren er meer dan duizend deelnemende teams. De 32 beste teams ter wereld wisten een plek te bemachtigen op het World Championship tijdens Call of Duty XP, waar het Amerikaanse Team EnVyUs tot kampioen werd gekroond na een zinderende finale tegen het Europese topteam Splyce. Het hele jaar werden fans geboeid door spectaculaire acties en competitief drama. Samen waren ze goed voor meer dan 100 miljoen views waarin ruim 1,1 miljard minuten aan uitgezonden content werden gevolgd. Nu begint een nieuw jaar van spannende competities waarin teams van over de hele wereld strijden voor de ultieme eer om tot CWL-kampioen gekroond te worden.

Meer informatie over de CWL events in Europa, de CWL Global Pro League en andere, nog volgende aankondigingen is te vinden op CallofDuty.com/CWL.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.