logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe kinderwagen: de Stokke Scoot


Tijdens de herfst van 2014 introduceert Stokke nieuwe functies voor de urban kinderwagen Stokke Scoot. Een verbeterd onderstel met een in verschillende hoeken verstelbare duwbeugel en met foam gevulde rubberen banden. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde wendbaarheid en comfort. Drie zitposities, extra ventilatie en een extra grote zonnekap maken de Stokke Scoot extra comfortabel bij een wandeling door de stad. De perfecte keuze voor een dag op stap of heerlijk samen shoppen.

De Stokke Scoot-kinderwagen is lichtgewicht, compact en gemakkelijk in te vouwen. Een kinderwagen met een hoge zitpositie waarbij naar de ouder maar ook naar de buitenwereld kan worden gekeken. En extra handig: de Stokke Scoot past aan een tafel in een café of restaurant.

Lichtgewicht, makkelijk te duwen en met één hand in te vouwen: je kunt de kinderwagen makkelijk optillen en meenemen met de baby in je andere arm. Stokke Scoot is de ideale kinderwagen om mee te reizen, door drukke straten te lopen en voor het openbaar vervoer te gebruiken.

 
Nieuwe functies:
– In hoek verstelbare duwbeugel in drie posities
– Grote, met foam gevulde rubber banden
– Drie standen met de blik op de ouders gericht en drie standen met de blik naar de wereld (slapen, rusten en zitten)
– Grote beschermende zonnekap die ventileert
 
Voor uitgebreide stylingmogelijkheden is de Stokke Scoot nu beschikbaar in de nieuwe kleuren Black en Slate Blue. Slate Blue is exclusief voor Stokke Scoot ontworpen met de zonnekap in Grey Melange  – een elegante kleurencombinatie.
 
Om te matchen met het duo Blue/Grey Melange zijn de volgende accessoires in Grey Melange verkrijgbaar:
 
– Stokke Scoot Softbag
– Parasol
– Voetenzak
– Verzorgingstas

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.