logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Snapchat breidt uit met nieuwe functies voor personalisatie


De community van Snapchat, met meer dan 800 miljoen gebruikers, gebruikt het platform actief om in contact te blijven met vrienden, zichzelf uit te drukken en waardevolle herinneringen te creëren met authentieke en leuke content. Snapchat heeft nieuwe features toegevoegd om jou nog meer mogelijkheden te bieden om creatief te zijn met Snaps, Stories en Spotlights, en om je app te personaliseren zodat je favoriete mensen altijd in de schijnwerpers staan.

Met Templates wordt het maken van video’s en Snaps een fluitje van een cent. Spring naar Herinneringen of duik in je camerarol, voeg een nummer toe en bam! Je hebt in no-time de perfecte video om te delen met je inner circle.

Niemand houdt van onderbrekingen, toch? Geen zorgen als je niet alles in één Snap kon passen – je kunt nu langere video’s maken (tot drie minuten) en uploaden (tot vijf minuten) voor Chats, Stories en Spotlight.

Wat je ook wilt creëren, binnenkort wordt het supermakkelijk om onze camera te gebruiken voor snelle en authentieke snap-shots, en je content naar een hoger niveau te tillen met onze bewerkingstools.

Lenzen zijn een essentieel onderdeel van de dagelijkse camera-ervaring op Snapchat. Met onze nieuwe AI-lenzen openen zich nieuwe mogelijkheden. Kies met één tik uit verschillende feestelijke thema’s dankzij onze geavanceerde AI-lenzen! En blijf op de hoogte, want er komen nog meer thema’s en stijlen aan!

En, speciaal voor Snapchat+ gebruikers:

Je avatar kan nu naast de Bitmoji van je beste vrienden poseren in jullie vriendschapsprofiel, dat je gemakkelijk kunt delen in de app.

“Bitmojify” je harige vrienden! Upload een foto van je huisdier via Snap Map en onze AI-tool maakt automatisch een unieke avatar die naast je op de kaart blijft staan.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.