logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe boeken van Geronimo Stilton

Er zijn onlangs een drietal boeken verschenen van Geronimo Stilton. Het zijn allemaal weer leuke boeken, ikzelf vond Blozosaurus zoekt huis iets minder leuk dan de andere twee, maar alsnog een goed boek. Net als in alle Geronimo Stilton boeken zie je mooie en kleurrijke plaatjes, precies op het goede moment zodat je je nog beter in kan leven. En de grapjes met de lettertypes zijn en blijven leuk.


Recensie over Gevangen in Atlantis

In Gevangen in Atlantis gaat Geronimo Stilton met zijn neefje Benjamin naar het strand, maar dat blijkt niet zo’n ontspannend dagje als verwacht. Want Geronimo in Fantasia beter bekend als “ridder zonder vrees en blaam” wordt meegesleurd in een avontuur onder water door zijn vriend Krap de krab. Ze gaan naar Aquarius waar ze een avontuur te wachten staat. Aquaria, de koningin van Aquarius had zijn hulp nodig, Want er worden inwoners ontvoerd uit Aquarius. En nu is ook nog eens haar diadeem gestolen en ze heeft geen idee wie zoiets zal doen. En dat moet Geronimo uitzoeken en dan het liefst dat wezen overwinnen.

Score: 8


Ga direct naar Geronimo Stilton, Gevangen in Atlantis op BOL.com.


Recensie over Blozosaurus zoekt huis

Het avontuur van het boek Blozosaurus zoekt huis begint met trillingen. Maar niet zomaar trillingen, misschien is het zelfs wel te vergelijken met aardbevingen. En Geronimo en zijn vrienden gaan uitzoeken wat de grond zo aan het beven maakt, Dus gaan ze met de metrosaurups naar de allerdiepste halte. Vanuit daar lopen ze nog totdat ze zijn waar ze moeten zijn: bij de oorzaak van de trillingen. Maar dat was nog niet zo makkelijk. 1: het is heel ver lopen. 2: er zijn veel verschillende gangen. En 3: Thea’s velociraptor ging mee en dat was de ondeugendste dino van de hele oertijd, maar uiteindelijk was hij wel een goed hulpje.

Score: 7


Ga direct naar Geronimo Stilton, Blozosaurus zoekt huis op BOL.com.


Recensie over Het Toverslot

Het Toverslot begint met de opening van een museum. Om precies te zijn: het middeleeuwen museum van Rokford. Met opgravingen van Groef de Graver, die Geronimo die dag ging interviewen op de plek waar hij opgravingen deed: onder de botanische tuin. Maar dat interview ging iets anders dan verwacht. Een korte samenvatting: Groef ging een nieuwe zaklamp halen, Geronimo viel in slaap en belandde in “Slot Smeerkaas” waar hij avonturen beleefde met de oude versie van zijn vrienden. En moest hij de “Gouden Gjetmieseost vinden.

Score: 8


Ga direct naar Geronimo Stilton, Het Toverslot op BOL.com.

Geschreven door Bram

Bram is 14 jaar oud en gaat naar het vierde jaar van het Gymnasium. Hij is een echte grappenmaker, leest ontzettend graag (en veel) en speelt vooral graag spelletjes. Niet alleen games, maar ook bordspellen en kaartspellen. Daarnaast bakt hij graag: en daar genieten we allemaal van!