logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit is er nieuw op Xbox Home


Er komt een nieuwe Home-ervaring naar alle Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles. Hierbij is goed geluisterd naar de wensen van spelers, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe games te ontdekken, games die je al leuk vindt opnieuw te ontdekken, verbinding te maken met communities en een persoonlijkere ervaring te creëren.

Dit is nieuw op de Xbox Home

1. Biedt eenvoudige navigatie naar jouw bibliotheek, de Microsoft Store, Xbox Game Pass, Zoeken en Instellingen helemaal bovenaan jouw startscherm door een snel toegangsmenu te introduceren.

2. Maakt meer ruimte vrij voor jouw gepersonaliseerde achtergrond door de lay-out te vereenvoudigen en de recentelijk gespeelde games en andere content en apps onder aan het scherm te plaatsen.

3. Voegt de mogelijkheid toe om te pronken met de game art die is gekoppeld aan de games die je onlangs hebt gespeeld terwijl je erover beweegt als je de standaard achtergrondoptie gebruikt.

Merchandise koop je bij:

4. Creëert ruimtes voor het ontdekken van games door lijsten met games te introduceren die voor elke persoon zijn samengesteld en gepersonaliseerd.

5. Hiermee kun je jouw ervaring aanpassen door je favoriete games, samengestelde groepen en systeemgroepen zoals Quick Resume vast te zetten op Home.

6. Helpt je te vinden wat er in jouw community gebeurt via de bijgewerkte module Friends & Community Updates

7. Toont je welke media apps en content voor jou beschikbaar zijn via een Watch & Listen spotlight en een lijst met entertainment apps

Zo kun je de nieuwe Home-gebruikersinterface proberen

Langzaam maar zeker wordt de nieuwe Home-ervaring geïnstalleerd op alle Xbox-consoles. Dit betekent dat sommige gamers een paar weken moeten wachten om het in handen te krijgen. Wees gerust in de komende weken, het komt naar een console bij jou in de buurt! 

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.