logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw seizoen Pokemon-tekenfilmserie aangekondigd: Zon & Maan-Ultra-avonturen


Pokemon Sun and Moon ultra adventuresThe Pokémon Company International heeft vandaag het startschot gegeven voor het 21e seizoen van Pokémon de Serie. In Pokémon de Serie: Zon & Maan-Ultra-avonturen volgen we de epische avonturen van het iconische duo Ash en zijn partner Pikachu in het tropische Alola. We zien hoe ze nieuwe personages ontmoeten en de meest uiteenlopende Pokémon aantreffen.

Over Pokémon de Serie: Zon & Maan-Ultra-avonturen

Wanneer Ash in een droom de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala tegenkomt, doet hij hun een belofte. De volgende morgen is hij echter vergeten wat hij hun beloofd heeft! Kan de vreemde Pokémon Nebby zijn geheugen opfrissen? Samen met hun nieuwe vriend en de overige leerlingen van de Pokémon School gaan Ash en Pikachu op onderzoek uit bij de Aether Stichting, een organisatie die zich inzet voor het behoud van en de zorg aan Pokémon. Deze organisatie zou echter wel eens minder onschuldig kunnen zijn dan ze op het eerste gezicht lijkt. Ash en zijn vrienden moeten nauw samenwerken om de mensen en Pokémon om wie ze geven, te beschermen tegen een mysterieuze kracht die hen als nooit tevoren op de proef stelt.

Het laatste seizoen van de populaire Pokémon-tekenfilmserie wordt vanaf zondag 1 april 2018 uitgezonden op RTL7.

Hieronder kun je de nieuwe trailer van het komende seizoen van Pokémon de Serie bekijken:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.