Nieuw: Pokon Hangtuintje: Kleurrijke muurbloempjes


Heb je een klein balkonnetje met weinig ruimte voor planten? Of kijk je uit op een kale muur? Het Pokon Hangtuintje fleurt de hele boel op! Bovendien heb je geen groene vingers nodig. Het doe-het-zelfpakket bestaat uit een ‘little green bag’ inclusief potgrond en voldoende plantenvoeding voor een zomer vol kleur en fleur aan de muur.

Supereenvoudig

Het Pokon Hangtuintje past helemaal in de trend verticaal tuinieren en is supereenvoudig toe te passen. Hoe? Kies bij het tuincentrum jouw favoriete zomerbloeiers. Op de groene hangtas is duidelijk aangegeven waar je deze kunt planten. Snij met een mesje de plantgaten open en plant de zomerbloeiers. In totaal is er plaats voor vijf of zes planten. Geef tot slot het Hangtuintje een plek op de kale muur en… de zomer kan beginnen! Kies voor zomerbloeiers als Campanula, Lobelia of Petunia. Met hun hangende bloeivorm zorgen die voor een heuse kleurexplosie!

Watergeven

Het Pokon Hangtuintje is voorzien van plantenvoeding voor maar liefst zes maanden (= het hele bloeiseizoen). Geef wel regelmatig water, zeker tijdens warme en droge periodes. Giet het water bovenin en het sijpelt vervolgens door het hele Hangtuintje. Beste moment: vroeg in de ochtend of ’s avonds. Wees overigens niet bang dat zomerbloeiers teveel water krijgen en ‘verdrinken’. Overtollig giet- of regenwater verdwijnt vanzelf.

Het Pokon Hangtuintje is vanaf april verkrijgbaar bij tuincentra voor € 5,99 (exclusief planten). Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.