logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de nieuwe lampen van Philips Hue

Maak je klaar voor de nieuwe producten van Philips Hue! In 2024 komen er weer een paar toffe items op de markt, die de moeite meer dan waard zijn. Welke producten ga jij in huis halen?

Afzonderlijk regelbare lampen voor binnen en buiten

De nieuwe Philips Hue Dymera wandlamp heeft een uniek ontwerp en richt het LED-licht zowel omhoog als omlaag op de muur. Zo geef je elke ruimte een verfijnde stijl. De twee afzonderlijk regelbare lampen zijn te bedienen in de Hue app. De Philips Hue Dymera wandlamp is weerbestendig en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Philips Hue Dymera wandlamp (beschikbaar vanaf 27 februari ‘24)  – EUR 219.99 

Meer flexibiliteit voor een gepersonaliseerd ontwerp

Het nieuwe Philips Hue koord voor filamentlampen is speciaal gemaakt als aanvulling op de populaire Philips Hue filamentlampen. Het snoer kan eenvoudig boven een salon- of eettafel worden gemonteerd en samen met een filamentlamp worden gebruikt als een blikvanger in huis. Het is verkrijgbaar in zwart of wit en in twee maten, zodat het gemakkelijk in elk interieur past. De 3D-geprinte onderdelen zijn gemaakt van 55% bio-circulair materiaal dat bestaat uit afval en reststoffen van biologische oorsprong. Het snoer is exclusief verkrijgbaar op philips-hue.com.

Philips Hue koord in zwart of wit voor filamentlampen (beschikbaar februari ’24): EUR 59.99 (size M) / EUR 69.99 (size L)

Meer mogelijkheden voor je railverlichting

Met de nieuwe Philips Hue Perifo T-connector kunnen rails in drie verschillende richtingen lopen, zodat je de hele kamer kunt verlichten met slimme railverlichting. De Philips Hue Perifo flexibele connector biedt volledige flexibiliteit over de vorm van de rail, omdat de connector ervoor zorgt dat de rails in elke richting en buiten een hoek van 90 graden kunnen lopen. Dit biedt meer mogelijkheden om elke vorm van railverlichting te creëren en zelfs railverlichting van je muur naar je plafond te laten lopen. Beide connectoren zijn verkrijgbaar in zwart en wit.  

Philips Hue Perifo flexibele connector (beschikbaar vanaf 6 februari 2024) en T-connector (beschikbaar in Q1 2024) – EUR 34,99

Meer in het Philips Hue Secure-systeem

De eerder aangekondigde Philips Hue Secure camera starterkit en de Philips Hue Secure schijnwerpercamera zijn nu verkrijgbaar. De Philips Hue Secure camera starterkit is geschikt voor zowel binnen als buiten en biedt je een volledige reeks slimme huisbeveiligingsmogelijkheden. Deze starterkit bevat een witte Philips Hue Secure bedrade camera – die een voedingseenheid en muurbevestiging bevat om de camera te installeren waar je maar wilt – twee witte contactsensoren, twee standaardlampen met wit en gekleurd licht met E27-fitting en een Hue Bridge, die toegang geeft tot alle functies die het Philips Hue Secure-systeem te bieden heeft. Met functies zoals live view, nachtzicht en tweerichtingsspraak kan Philips Hue Secure je meldingen sturen van mogelijke beveiligingsrisico’s of indringers afschrikken met unieke licht- en geluidsalarmen. De starterkit integreert naadloos in het Philips Hue systeem en werkt perfect samen met je Hue lampen en accessoires. Met deze slimme combinatie van licht en alarm heb je altijd een gerust gevoel.

De Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera brengt het beste van het Philips Hue systeem samen. De verstraler combineert licht en beveiliging en is speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis om je achtertuin, het terras of oprit in de gaten houden. Wanneer je een lichtalarm activeert vanuit de Philips Hue-app – verlicht de schijnwerper onmiddellijk een groot gebied in elke kleur, zoals helder wit of zelfs rood. De Philips Hue Bridge is vereist voor het gebruik van de Secure verstraler met beveiligingscamera.

Aankomende functies voor Philips Hue Secure

Ten slotte brengt Philips Hue voortdurend nieuwe functies naar het Security Center van de Philips Hue-app. Nieuwe updates worden verwacht in de eerste helft van 2024 en omvatten verbeteringen in de beveiliging van pushmeldingen en de tijdlijn van het evenement, evenals automatische licht- en geluidsalarmen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast werkt Philips Hue aan de ontwikkeling van ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Home voor het Philips Hue Secure-systeem.

  • Philips Hue Secure camera starterkit (beschikbaar vanaf 23 januari 2024) – EUR 399,99
  • Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera (beschikbaar vanaf 23 januari 2024) – EUR 349,99

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.