logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de nieuwe producten van Philips Hue

Op de IFA 2022 introduceerde Philips Hue hun noviteiten, van een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten en app-functies, tot unieke ontwerpopties om het interieur aan te vullen en meeslepende entertainmentervaringen voor gaming en muziek.

De nieuwe lampen vallen op door hun diversiteit in stijl en vormgeving. Er zijn een opvallende reeks modern vormgegeven lampen, een nieuwe lichtstrip met gradiënt die speciaal is ontworpen voor pc-monitoren en een nieuwe Mimic-aanwezigheidsautomatisering voor de Hue-app voor meer gemoedsrust wanneer je bent weg. Philips Hue is bovendien een toffe samenwerking aangegaan met nieuwe partners, waardoor een nog meer naadloze ervaring wordt gegarandeerd.

Philips Hue: eigentijds, traditioneel en praktisch

De nieuwe Philips Hue Lightguide-lampen vallen op duur hun eigentijdse ontwerp. Ze combineren een opvallende moderne stijl met alle slimme lichtfunctionaliteit van Philips Hue. Je kunt ze kopen als een grote bol, ellips en driehoekig. Ieder van de Lightguide-lampen bevatten een opvallende binnenbuis die het licht in elke kleur verspreidt, terwijl hun reflecterende, glanzende afwerking ze nog helderder laat schijnen. Lightguide-lampen zijn daarmee echte eye-catchers in je moderne interieur. Om ze een echt middelpunt te maken, kunnen Lightguide-lampen worden gecombineerd met hun eigen speciaal ontworpen hangsnoer en metalen houder (afzonderlijk verkocht). Het met stof omwikkelde snoer en de houder zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

De vintage-stijl Philips Hue Filament-kaarslamp, die in zowel moderne als klassieke interieurs past, zal binnenkort verkrijgbaar zijn in White ambiance, waardoor het mogelijk is om te kiezen uit duizenden tinten wit, van dimbaar warm tot koel licht. Tot nu toe waren deze filamentlampen alleen verkrijgbaar in dimbaar warm licht.

Genieten van kleurrijk, slim licht in die meer uitdagende delen van het huis is nu nog gemakkelijker geworden met de nieuwe Philips Hue slim-downlight. Het is nu mogelijk om downlights toe te voegen aan elke kamer van het huis dankzij het slanke, fittingloze ontwerp dat past waar traditionele lampen niet geplaatst kunnen worden. Dankzij het slanke profiel van de downlight is hij eenvoudig te installeren in je plafond en ideaal voor gebruik in ruimtes met beperkte hoofdruimte en lage of ondiepe plafonds. Met 1200 lumen is de Philips Hue slim-downlight helder genoeg om je ruimte met licht te vullen, maar hij kan ook gedimd worden (en van kleur veranderen) om je te helpen de sfeer in je huis aan te passen.

Meer entertainment met lightstrips en app-functies

De nieuwe Philips Hue Play-lichtstrip met gradiënt voor pc brengt de ultieme lichtervaring naar pc-gaming. Lichtstrips met gradiënten produceren meerdere kleuren licht tegelijk, waardoor een naadloos verloop van rijk licht van hoge kwaliteit ontstaat. De kleuren vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over om een ​​fantastisch effect te creëren. De Play-verlooplichtstrip voor pc flitst, danst, dimt en wordt helderder naar gelang de actie op het scherm, waardoor een meeslepende game-ervaring ontstaat. Je bevestigt de Play-gradiëntlichtstrip met de meegeleverde beugels aan de achterkant van uw monitor. De lichtstrip komt daarmee in een hoek van 45 graden ten opzichte van de monitor en werpt een halo op de muur als je monitor daar dicht genoeg bijstaat. De lichtstrip is compatible met rechte én gebogen monitoren en wordt geleverd in drie verschillende maten om je gamecorner uit te rusten – een 24/27-inch lichtstrip en een 32/34-inch lichtstrip voor opstellingen met één monitor, en een langere strip ontworpen voor een opstelling met drie monitoren met 24/27-inch schermen.

Om je meeslepende game-ervaring te ondersteunen, hebben Philips Hue en CORSAIR de handen ineen geslagen om je de ultieme gaming-setup te bieden en je gaming met licht tot leven te brengen. Je kunt CORSAIR iCUE gebruiken om scènes in te stellen op Philips Hue-lampen in je kamer of gameruimte, en synchroniseren met je CORSAIR RGB-gamingrandapparatuur om de perfecte gamesfeer te creëren. Deze samenwerking is vanaf nu beschikbaar. Probeer hem dus snel uit!

Om je meeslepende entertainmentconfiguratie eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden, of je nu aan het gamen bent of gewoon tv kijkt, wordt de huidige mobiele sync box-app in Q4 2022 samengevoegd met de Hue-app. Dat betekent dat gebruikers hun volledige entertainmentstroom kunnen starten en voltooien, allemaal op één plek. De Hue-app is de nieuwe thuisbasis voor het creëren van entertainmentgebieden, het opzetten van de syncbox, het bedienen van de syncbox of het inschakelen van functies zoals spraak- en IR-bediening voor de syncbox. De mobiele sync-app – de aparte app die de sync-box bestuurt – wordt uitgefaseerd uit app-stores.

Philips Hue maakt het synchroniseren van lampen met muziek beschikbaar op nog meer apparaten. Nu kun je jezelf onderdompelen in muziek door je Philips Hue slimme lampen te synchroniseren met je favoriete nummers op elke Samsung Galaxy-smartphone met Philips Hue + SmartThings-muzieksynchronisatie. Als je een Galaxy-telefoon of -tablet gebruikt, gebruik dan de functie Muzieksynchronisatie in de SmartThings-app van Samsung om je slimme lampen te verbinden. Wanneer je de SmartThings-app bijwerkt, schakelt SmartThings Hue-synchronisatie in, een gemakkelijke manier om uw lampen en muziek van de meeste streamingdiensten op uw mobiele apparaat te synchroniseren. Gepland voor Q4 2022.

Nieuwe Mimic-aanwezigheidsautomatisering

Met de nieuwe Philips Hue Mimic-aanwezigheidsautomatisering in de Hue-app lijkt het alsof er altijd iemand thuis is. Het is ontworpen om je huis met licht te beschermen en je gemoedsrust te geven als je weg bent. Deze automatisering schakelt je lichten automatisch aan en uit op de momenten waarop je ze gewoonlijk gebruikt, en in de Kamers die jij selecteert. Je kunt selecteren welke verlichting je wilt automatiseren en kiezen of je de verlichting overdag continu aan of uit wilt laten gaan of alleen als het buiten donker is. Beschikbaar begin september 2022.

Prijs en beschikbaarheid

 • Philips Hue Lightguide-lampen (beschikbaar in Q4 2022) € 84,99 – €99,99
 • Philips Hue Lightguide-hangsnoeren in zwart of wit (beschikbaar in Q4 2022) €49,99
 • Philips Hue White ambiance Filament kaarslampen (beschikbaar op 13 september in EU en NAM) €44,99, 2-pack €64,99
 • Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC (beschikbaar op 13 september)
  24/27-inch monitor lightstrip € 149,99, 32/34-inch €169,99
  monitor lightstrip voor 3x 24/27-inch schermen € 259,99
 • Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC starterkit (beschikbaar op 13 september)
  24/27-inch monitor lightstrip € 199,99
  32/34-inch € 219,99
  24/27-inch monitor lightstrip voor 3x 24/27-inch schermen € 299.99

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.