Nieuw op tv in mei

We Bear Bears

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.

Kijk naar het nieuwe seizoen van Wat Beren Leren, vanaf 27 mei doordeweeks om 19:50 op Cartoon Network.

City Beats

Op 13 mei trapt City Beats af op Insight TV, op KPN kanaal 692 UHD. Het programma volgt internationale DJ en muziekproducer Carly Foxx op een muzikale ontdekkingsreis. Elke aflevering speelt zich af in een iconische Europese locatie, waar Carly de geluiden, historie en essentie van de stad ervaart, waarna ze dit alles in een nieuwe track verwerkt. Ook Amsterdam komt aan bod: hier praat Carly onder andere met DJ ISIS en komt Paradiso voorbij.

Terwijl Carly verkent, luistert en opneemt, ontmoet ze lokale legendes en muziekproducers die haar de echte en authentieke kant van de stad laten zien, terwijl ze benadrukken hoe belangrijk muziek in hun leven is. Kijkers worden meegenomen naar Londen, Ibiza, Berlijn, Parijs en Amsterdam om de mensen, geschiedenis en het karakter te leren kennen waar de steden hun unieke ritme aan ontlenen. Daarna volgt de ultieme uitdaging: het samenbrengen van deze steden in een track gewijd aan Carly’s Europese avontuur.

Bakugan: Battle planet

“Bakugan Battle Planet” volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan uit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan, en met ze strijden, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van de hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

Mis de première van Bakugan: Battle Planet niet op 27 mei, doordeweeks te zien om 20:35 uur op Cartoon Network.

https://www.youtube.com/watch?v=GePeWDB3sHc

en zie hier een exclusieve preview van de nieuwe serie Bakugan: Battle Planet!

OK: K.O.!

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Kijk naar de nieuwste afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held, vanaf 13 mei doordeweeks om 19:25 uur op Cartoon Network.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] nieuwe seizoen van We Bare Bears is in mei nieuw op tv te zien op Cartoon Network. Wij mogen geweldige Cartoon Network prijzen verloten: een pet, met een […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.