logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw op Nickelodeon: Hotel 13 en de gestolen tijdmachine

hotel 13 en de gestolen tijdmachineDe vrienden Tom, Anna en Liv zijn terug! Vanaf maandag 10 februari zendt Nickelodeon elke schooldag gloednieuwe afleveringen uit van de razend populaire show: Hotel 13. Het tweede seizoen van deze Nickelodeon productie staat wederom bol van spannende intriges en mysteries en er zijn ook nog nieuwe romantische ontwikkelingen…

De vrienden Tom, Anna en Liv komen er na hun laatste tijdreis avontuur achter dat de tijdmachine niet meer in de geheime kelder van Hotel 13 staat. Dit is slechts nieuws, want wanneer de machine in verkeerde handen valt kan deze heel wat schade aanrichten. Samen met Anna en Liv keert Tom daarom terug als personeel bij Hotel 13 om het mysterie rondom de gestolen tijdmachine op te lossen.

De tijd heeft echter niet stilgestaan in het hotel. De directeur, Meneer Leopold wordt al sinds de zomer vermist en het hotel wordt sindsdien gerund door huishoudster Ruth. Verder is Lenny de kok op zoek naar een nieuwe keukenhulp en Jack, de zoon van Meneer Leopold, wil het gaan maken als DJ. Dan verschijnen er ook nog eens personen uit het verleden die geheimzinnige boodschappen naar de toekomst brengen! Naast al deze mysteries rondom de tijdmachine en Hotel 13 krijgt Tom ook nog eens concurrentie uit onverwachte hoek. Is zijn relatie met Anna in gevaar?

De spannende avonturen van de Hotel 13 crew worden vanaf maandag 10 februari elke schooldag uitgezonden om 18:50 op Nickelodeon. 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.