Dit is er nieuw op Disney Channel en Disney XD in juli

Vampirina

vampira disney channel

Vampirina is een nieuw meisje in de stad! Zij en haar familie van vampieren en monsters verhuisden van Transsylvanië naar Pennsylvania en ze zijn klaar om iedereen te laten zien wat het betekent om op een spooktaculaire manier te leven. Vee kan niet wachten om nieuwe vrienden te maken. Maar nadat haar vleesetende huisplant de nieuwe buren afschrikt, is ze bang dat nieuwe vrienden maken niet zo gemakkelijk zal zijn als ze had verwacht. Vanaf 12 juli, elke zaterdag en zondag om 8.00 uur nieuwe afleveringen van Vampirina.

Ravens huis disney channel

Ravens huis

Raven woont samen met haar 11 jarige tweeling, Brooker en Nia, haar vriendin Chelsea en haar 9 jarige zoon Levi, in een huis waar hun buurmeisje Tess ook altijd te vinden is. Het is een chaotisch, maar vooral gezellig boel in Ravens huis. Daarnaast heeft Raven een speciale gave; ze krijgt soms visioenen te zien, alleen haar kinderen weten daar niks van af. Al snel blijkt dat haar zoon Brooker dit ook heeft, maar dat is geheim voor Raven. Dit levert natuurlijk hilarische avonturen op, maar wat er ook gebeurt, ze komen er altijd samen uit als een vrolijk gezin. Vanaf 18 juli elke zaterdag en zondag om 20.00 uur nieuwe afleveringen van Ravens huis.

phineas and ferb the movie

Phineas and Ferb Film: Dwars door de tweede dimensie

Phineas en Ferb komen erachter dat hun geliefde huisdier Perry eigenlijk een geheim agent is, die dagelijks strijdt tegen het kwaad. Hierdoor gaat Phineas twijfelen aan de vriendschap tussen hem en zijn huisdier. De jongens gaan samen met Perry op een groots avontuur naar een andere dimensie. In deze dimensie heeft iedereen een dubbelganger en is Dr. Doofenshmirtz dictator van de stad. Phineas en Ferb gaan met Perry en hun vrienden en met behulp van alle oude uitvindingen de strijd aan tegen Dr. Doofenshmirtz.

 • Woensdag 15 juli om 14.00 uur
 • Vrijdag 30 juli om 14.00 uur
 • Maandag 10 augustus om 14.00 uur
 • Donderdag 21 augustus om 14.00 uur

Phineas and Ferb Marathon

De populaire stiefbroertjes Phineas en Ferb gebruiken iedere dag van hun vakantie om spectaculaire uitvindingen te doen! Het bouwen van een echte achtbaan, het vinden van een mummie of de Eiffeltoren beklimmen; niets is Phineas and Ferb te gek! Hun jaloerse zus Candace vindt dit allemaal maar niks en probeert alle plannen te dwarsbomen. Vanaf 4 juli t/m 28 augustus elke maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur.

spiderman disney channel

Spiderman

Wanneer de onzekere Peter Parker tijdens een schooluitje gebeten wordt door een radioactieve spin, krijgt hij speciale krachten. Hij verandert in de superheld Spider-Man die de stad beschermt tegen het kwaad. Maar ook superhelden moeten naar school. En dat is niet altijd even makkelijk voor Peter. Hij worstelt met het leven als een naar school gaande tiener en het verbergen van zijn geheime identiteit voor zijn beste vrienden. Spiderman marathon op zaterdag 7 juli vanaf 10.30 uur.

11 disney channel

11

Gabo is een 16-jarige jongen die er altijd van heeft gedroomd om aan het AIT te studeren en profvoetballer te worden. Plots wordt hij door het instituut gescout. Lorenzo is de onbetwiste leider onder de spelers, hij zit nieuwe spelers dan ook graag dwars om ze dat duidelijk te maken. Vanaf 6 juli elke maandag t/m vrijdag om 17.35 uur nieuwe afleveringen van de serie 11.

Zomer marathons op Disney Channel

Volg de marathons en ga mee met Milo naar Grafity Falls, beleef avontuur met je favoriete Duckstad bewoners, volg de gevechten van de mini ninja’s en chill mee met de Ronks! Van 6 juli t/m 28 augustus elke maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur.

 • 6 t/m 10 juli Ducktales
 • 13 t/m 17 juli Gravity Falls
 • 20 t/m 24 juli Mini Ninja’s
 • 27 t/m 31 juli Chillen met de Ronks
 • 3 t/m 7 augustus Ducktales
 • 10 t/m 14 augustus Gravity Falls
 • 17 t/m 21 augustus MiniNinja’s
 • 24 t/m 28 augustus Chillen met de Ronks

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.