logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw: Dunkin’ Donuts gaat glutenvrij

Dunkin’ Nederland en België hebben zojuist aangekondigd dat ze een glutenvrije lijn lanceren, speciaal ontworpen voor fijnproevers die geen gluten kunnen of willen eten. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van Dunkin’ genieten van deze nieuwe toevoeging aan het assortiment.

American Cookies

Naast de introductie van de glutenvrije lijn, breidt Dunkin’ ook het aanbod uit met een nieuwe lijn van American Cookies. Deze producten zijn nu bestelbaar in zowel Nederland als België en zullen beschikbaar zijn vanaf vrijdag 9 februari 2024. Dunkin’ heeft bovendien grootschalige plannen: later dit jaar zal de productie worden opgeschaald, zodat er altijd voldoende aanbod is voor de klanten.

Dit is meer dan een lancering; het is een feest voor de zintuigen. Ons doel is om iedereen de gelegenheid te bieden om te genieten van heerlijke recepten, dieet wensen of voorkeuren.

Roberto Fava, CEO van Dunkin’ Nederland en België

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.