logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw: Bose QuietComfort 45


Goed kan altijd beter, maar Bose laat zien dat ook Uitstekend nog altijd beter kan. Bose introduceert de nieuwe QuietComfort 45 met verbeterde ruisonderdrukking, nieuwe AWARE-modus, betere stemisolatie, en 24 uur batterijduur op een enkele lading. Het is daarmee de opvolger van de Bose QuietComfort 35 II, maar behoudt zijn geweldige audioprestaties, 24/7 comfort en stabiliteit, eenvoudige bediening, sterke connectiviteit en een (ge-update) iconisch ontwerp. De QuietComfort 45 is vanaf 30 september verkrijgbaar, en pre-orders zijn vanaf nu mogelijk op Bose.nl en bij geselecteerde verkooppunten.

Twee modi – QUIET en AWARE

De QuietComfort 45 heeft slechts twee standen: QUIET en AWARE. Beiden worden bereikt met een nieuw actief ruisonderdrukkingssysteem. In de QUIET-modus zorgen de microfoons binnen en buiten de oorschelpen er samen voor om ongewenste geluiden in de middenfrequenties (zoals je die vindt in forensentreinen, drukke kantoorruimtes en cafés) te detecteren, te meten en erop te reageren. De bekende “whoosh” – geassocieerd met Bose ruisonderdrukkingstechnologie – gebeurt in een fractie van een milliseconde, zodat het heel gemakkelijk wordt om helemaal uit te schakelen of te genieten van muziek, podcasts of films zonder enige afleiding. In de AWARE-modus schakelt de QC45-hoofdtelefoon over op volledige transparantie, waardoor alle geluiden weer te horen zijn – net zo natuurlijk, duidelijk en snel – zonder dat de hoofdtelefoon afgezet hoeft te worden.

Stemisolatie voor eenvoudige gesprekken – overal

Voor telefoongesprekken en commando’s kunnen QC45-eigenaars hun ruisonderdrukking delen met ontvanger. Een bundelvormige array isoleert hun stem, terwijl een afwijzingsarray de hoorbare afleiding om hen heen dempt en blokkeert – zoals een koffiemolen of een blaffende hond – zodat deze niet wordt opgepikt en doorgegeven aan degene met wie ze praten. Dit houdt in dat vrienden, familie, collega’s en persoonlijke assistenten kunnen horen wat er wordt gezegd, wat de weg vrijmaakt voor productievere Zoom-meetings, betere videochats en nauwkeurigere VPA-reacties, van tekst dicteren tot het krijgen van een routebeschrijving en het besturen van een smart home.

De terugkeer van een iconisch ontwerp

De QC45 bouwt voort op het iconische uiterlijk van zijn voorganger, met behoud van de ontwerpelementen die hem tot een herkenbare klassieker maakte, en al het comfort en de stabiliteit die hem tot een alledaagse hoofdtelefoon maakte. Plooien zijn verwijderd en kieren zijn vervangen door vloeiende overgangen. Verder is de hoofdtelefoon duurzaam, licht, en plat op te vouwen in een meegeleverde compacte hoes. QC45-kleuren zijn tijdloos — Triple Black en White Smoke, beide met een prachtige matte afwerking. En ze voegen zich bij de QC Earbuds en Noise Cancelling Headphones 700 in de Bose noise cancelling-familie.

“Onze QuietComfort-hoofdtelefoons zijn met een reden legendarisch”, zegt Mehul Trivedi, category director, Bose wearable audio. “Wat begon als een product voor onderweg, werd een product dat iedere dag beter en gemakkelijker maakt voor miljoenen mensen wereldwijd. Onze klanten vertellen ons al jaren dat het de balans van voordelen is die een QuietComfort zo anders en onmisbaar maakt. Het is altijd een goed voorbeeld geweest van uitblinken waar het er het meest toe doet. En de QC45 is niet anders.”

Het gemak van knoppen, Multi-Point Connections en SimpleSync met Bose Soundbars

De QuietComfort® 45 heeft vier knoppen op de rechteroorschelp: volume omhoog, volume omlaag, aan/uit en Bluetooth®-koppeling, en een voor de meest voorkomende taken – om oproepen te beantwoorden en te beëindigen, muziek af te spelen en te pauzeren en toegang te geven tot native VPA’s. De knop op de linkeroorschelp maakt het mogelijk om tussen modi te schakelen en de microfoon tijdens gesprekken te dempen. De Bose Music-app biedt extra hulp bij het instellen en gebruik, inclusief Multi-Point Connections die worden ondersteund door Bluetooth® 5.1 voor iOS- en Android-apparaten — en Bose SimpleSync™ om een QC45 te koppelen met compatibele Bose Soundbars.

24 uur batterijduur, opladen via USB-C

De QC45-hoofdtelefoon heeft een batterijlevensduur van maar liefst 24 uur en kan in twee en een half uur via een USB-C® volledig worden opgeladen. 15 minuten opladen staat gelijk aan een speeltijd van drie uur.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.