Nickelodeon Play App: eindeloos veel spelletjes, series en grappen


Geplaatst

in

,

door

nickelodeon-play-appNickelodeon, onderdeel van Viacom International Media Networks, lanceert de Nickelodeon Play App. De app is speciaal ontwikkeld op de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. Nickelodeon Playbiedt niet alleen afleveringen, filmpjes en spelletjes gericht op deze specifieke doelgroep, maar heeft ook het interactieve en award-winnende design volledig aangepast op het navigatiegedrag van kinderen. Nickelodeon Play is vanaf nu gratis te downloaden voor tablets en smartphones met iOS en Android.
Kinderen krijgen onbeperkt toegang tot hun meest favoriete Nickelodeon-series en kunnen via de app gemakkelijk afleveringen terugkijken. Daarnaast zijn er ook korte Nickelodeon-filmpjes te zien, spelletjes te spelen en tijdens het navigeren komen kinderen interactieve grappen tegen. Nickelodeon zet met de app sterk in op verversing met dagelijks nieuwe afleveringen en korte filmpjes en wekelijks nieuwe spelletjes. Zo zijn er talloze originele Nickelodeon video’s te vinden van onder meer SpongeBob SquarePants, School of Rock, De Thundermans, Game Shakers, Huize Herrie en natuuurlijk de nieuwe Sinterklaas-serie Op weg naar Pakjesavond.
Nickelodeon Play is een veilige omgeving met uitsluitend content gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. Via de kleurrijke, speelse en eenvoudig te navigeren interface komen ze hun favoriete Nickelodeon-helden tegen en kiezen kinderen zelf wat zij willen zien, wanneer ze dit willen zien. Daarnaast valt er veel te ontdekken in de app, zoals verstopte interactieve verrassingen en exclusieve filmpjes. De app wordt constant geüpdatet waardoor er elke keer iets nieuws te ontdekken valt.
Exclusieve content
In Nickelodeon Play zal ook een schat aan exclusieve content te vinden zijn, waaronder behind-the-scenes-beelden en korte video’s. Ook zullen afleveringen van nieuwe shows In Galop en Regal Academy binnenkort niet op de Nickelodeon-website, maar wel in de app terug te kijken zijn.
De Nickelodeon Play App is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is nu gratis te downloaden via de Apple App Store (https://itunes.apple.com/nl/app/nickelodeonplay/id977678950?mt=8) en de Google Play Store (https://app.adjust.com/od1y8k).

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

2 reacties op “Nickelodeon Play App: eindeloos veel spelletjes, series en grappen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.