logo-liggend-wit-donkerblauw

Nickelodeon Kids’ Choice Awards met Justin Bieber

Nickelodeon Kids choice awards

Zorg dat je op 14 maart klaarzit voor een indrukwekkende show, want Nickelodeon heeft net aangekondigd dat niemand minder dan Grammy® Award-winnaar Justin Bieber zal optreden tijdens de Kids’ Choice Awards 2021! Fans van Bieber, die dit jaar met vijf nominaties de meeste kans op een award maakt, kunnen in ieder geval rekenen op onvergetelijke optredens van zijn hit “Intentions” met Quavo en zijn laatste single “Anyone”.

Justin Bieber Nickelodeon Kidsaward

Zondag 14 maart 18.30 uur

De Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2021 vinden live plaats op zaterdagavond 13 maart vanuit Los Angeles en worden gehost door Kenan Thompson. Nederlandse en Belgische fans kunnen vanwege het tijdsverschil de show op zondagavond 14 maart om 18:30 zien op Nickelodeon.

Nederlandse en Belgische sterren

Tijdens de show maken ook dit jaar weer een reeks Nederlandse en Belgische sterren kans op een award. Eloise van Oranje, Nienke Plas, NikkieTutorials, Numidia en Rolf Sanchez maken kans om uitgeroepen te worden tot Favoriete Ster Nederland. In de categorie Favoriete Ster Belgie strijden Celine Dept & Michiel Callebaut, Jamal Ben Saddik, Karen Damen, Nora Gharib en Pommelien Thijs om de felbegeerde award. Daarnaast kunnen Belgian Crew, Bibi, Fource, Kwebbelkop en Spaze hun fans oproepen om massaal op hen te stemmen, want zij maken kans op de titel Beste Fan Squad Nederland & Belgie.

De Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2021 vinden plaats op zaterdag 13 maart en zijn op zondagavond 14 maart om 18:30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en Belgie.

Stemmen kan vanaf nu via nickelodeon.nl/kca en nickelodeon.be/kca.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.