logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

News: Afvallen door een goed ontbijt met het Slanker Leven plan van mymuesli

Gewicht verliezen is niet heel eenvoudig. Je moet je hele leven omgooien, want als je moet afvallen, wil dat ook zeggen dat je een paar verkeerde gewoontes hebt aangeleerd. Zie daar maar eens van af te komen! Iedere steun die je daarbij kunt krijgen is natuurlijk meegenomen. Neem bijvoorbeeld je ontbijtgewoontes eens onder de loep. Daar is vaak heel wat eer te behalen. mymuesli, welbekend van de gezonde no-nonsense muesli die je zelf kunt samenstellen, heeft een geniaal product op de markt gebracht: met het Slanker Leven Plan krijg je genoeg mymuesli voor 6 weken. Genoeg om nieuwe gewoontes aan te leren, volgens zo’n beetje iedere psycholoog ter wereld. Dat moet dus ook genoeg zijn voor jou om een uitgebalanceerd en bewust voedingspatroon aan te meten!

In fasen

Het slimme van mymuesli Slanker Leven Plan is dat het systeem bestaat uit drie fasen, die zijn ontwikkeld door een voedingsdeskundige. Bij iedere fase horen 2x 575g Slanker Leven
Muesli varianten. Dat zijn in totaal 6 kokers voor 6 weken. Elke twee weken begin je met een nieuwe Slanker Leven Muesli en ontvang je van de Slanker Leven Coach een motiverende mail met tips en workouts als ondersteuning in jouw weg naar een bewustere levensstijl.

Hoe ziet het Slanker Leven Plan er uit?

Natuurlijk begin je jouw dag met een kommetje Slanker Leven Muesli, maar muesli is niet genoeg om gezond patroon te ontwikkelen. Een goed gewicht behouden is een kwestie van het eten en bewegen in balans houden. Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je wel goed at, maar veel te weinig bewoog (en met al die kantoorbanen is dat een heel goede mogelijkheid). Je moet dus ook genoeg bewegen en sporten. Ja – gezond leven wil zetten dat je jouw hele leven even door de mangel moet halen! Maar geen nood: ook daar zal mymuesli je in bijstaan.

Geheime ingrediënt

Het bijzondere aan de Slanker Leven Muesli’s zijn de Psyllium vezels, ook wel vlozaad genoemd. De
kleine zaden bestaan voor 80% uit wateroplosbare voedingsvezels die opzwellen zodra er vocht
bijkomt en hierdoor voor een vol gevoel zorgen. Het aandeel Psyllium vezels in de muesli wordt in
iedere fase geleidelijk gereduceerd waardoor de maag stap-voor-stap aan een kleinere volume went
en je sneller een verzadigd gevoel ervaart – dus kleinere porties zonder hongergevoel.

Meer weten? Kijk eens op www.mymuesli.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.