logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

New Pokemon Snap voor de Nintendo Switch

Maak je klaar voor een bezoek aan de vele prachtige eilanden van de regio Lental in New Pokémon Snap. De archipel van de regio omvat de meest uiteenlopende ecosystemen: van dichte jungles tot onmetelijke woestijnen. Het ongerepte natuurschoon van de archipel zit boordevol Pokémon die geen enkele bezoeker mag missen. In New Pokémon Snap kruipen de spelers in de huid van een beginnende Pokémon-fotograaf die met professor Mirror en zijn assistent Rita samenwerkt in een ecologisch onderzoek. Hierbij moeten Pokémon gefotografeerd worden die in de natuur van Lental gedijen.

Word de ultieme Pokémon-fotograaf wanneer New Pokémon Snap op 30 april exclusief voor de Nintendo Switch-console gelanceerd wordt.

Neo-one

De uitgestrekte ongerepte natuur van de regio Lental kan bij de eerste aanblik intimiderend overkomen, maar de Neo-one zal je veiligheid waarborgen. Bij het bezoek aan een eiland springen de spelers in de Neo-one, die hen automatisch via verschillende routes over het eiland voert. Hierdoor kunnen ze zich volledig focussen op het maken van perfecte foto’s.

Op ontdekking

Overal bevinden zich wilde Pokémon die zich helemaal aangepast hebben aan de verschillende omgevingen. Spelers zien Pokémon die in groepen leven en in hun gebied patrouilleren, Pokémon die in serene rust alleen op pad zijn of in het immense luchtruim rondvliegen, en zelfs Pokémon die met andere Pokémon-soorten spelen. Spelers kunnen contact maken met Pokémon door fluffruit (smakelijk fruit uit de regio) naar hen te gooien en zo hun aandacht te trekken of hen te zien eten. Je kunt fluffruit zelfs gebruiken om Pokémon in verschillende situaties te brengen, zodat je kunt zien hoe ze reageren! Bepaalde Pokémon en vegetatie die spelers ontdekken, kunnen zelfs een speciale gloed uitstralen. Dit eigenaardige verschijnsel komt alleen voor in de regio Lental en staat bekend als Illumina. Spring in de betrouwbare Neo-one en ontdek de geheimen van dit mysterie!

Foto’s van Pokémons

Professor Mirror zal de foto’s van de spelers beoordelen en een score geven. De foto’s van Pokémon worden beoordeeld op basis van de houding van de gefotografeerde Pokémon, hoe groot ze overkomen, hoe direct ze je aankijken en hun positionering op de foto. Wanneer spelers meer foto’s nemen en op onderzoek uitgaan, kunnen ze Pokémon tegenkomen die zich heel anders gedragen dan ze gewend zijn. Spelers moeten veel foto’s nemen en hun Pokémon Photodex vullen met de foto’s die het hoogst scoren.

New Pokémon Snap is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bekijk hier de trailer van New Pokémon Snap

Gratis contentupdate voor New Pokémon Snap

Bereid je voor op nog meer avonturen in New Pokémon Snap! Vanaf 4 augustus om 03:00 uur CEST kunnen spelers met een internetverbinding een gratis contentupdate downloaden met prachtige, nieuwe gebieden en 20 extra Pokémon.

Bekijk de nieuwe trailer van New Pokémon Snap hieronder:

Er kunnen drie adembenemende nieuwe gebieden verkend worden:

  • Geheime zijweg (dag/nacht) – De NEO-ONE krimpt enorm als je dit gebied verkent. Hierdoor lijken de Pokémon die je ziet, reusachtig groot! In dit opwindende gebied kun je zelfs hun ademhaling en voetstappen horen. En je zou Pokémon kunnen ontdekken die gedrag vertonen dat je nog nooit eerder gezien hebt.
  • De rivier Mightywide (dag/nacht) – De Mightywide is een voedingsbron voor het hele eiland Belusylva. Terwijl je de rivier afgaat, doe je onderzoek. Wees dus bedacht op stroomversnellingen tijdens je zoektocht naar Pokémon. En houd je camera gereed, zodat je al hun activiteiten vast kunt leggen.
  • Dorre woestenij (dag/nacht) – In dit gebied ga je op onderzoek uit in de woestenij van het eiland Voluca, waar droge woestijnwinden waaien.​ Het gebied kent vele eigenaardigheden: van geisers tot giftige, gasspuwende moerassen. Pokémon kunnen zich hier ondergronds of in de rotswanden schuilhouden. Houd tijdens je expeditie oren en ogen dus open.

In deze drie gebieden treffen spelers een grote verscheidenheid aan Pokémon aan, waaronder al bekende Pokémon uit de regio Lental en twintig extra Pokémon die in bestaande gebieden nog niet te zien waren.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.