logo-liggend-wit-donkerblauw

New Looxs Apache laptop-/fietstas – ‘Vlieg’ in stijl van hot naar her


new looxs apacheDe New Looxs Apache combineert elegantie moeiteloos met functioneel; de haakjes voor de fiets kunnen onopvallende afgedekt worden en naast het grote gepolsterde vak voor de laptop zijn er voldoende kleinere vakken.

Verkoopinformatie
De New Looxs Apache tas is verkrijgbaar voor €275,00 bij de betere fietsenspeciaalzaak.

New Looxs Filosofie
Fietsen is onze tweede natuur als Nederlander. Als we klein zijn, is het een wereldprestatie dat we een blokje om kunnen fietsen. Terwijl we zo’n twintig jaar later dagelijks, zonder moeite, twee kinderen, een boodschappentas en de hond meenemen op de fiets. New Looxs ontwerpt tassen die zich aanpassen aan alle ´fietscarrières´.

Mooi, praktisch en veilig zijn de kernwoorden van de tassen die achter- en voorop de fiets bevestigd kunnen worden. Van rugzakken en schoudertassen voor naar school en shoppers voor de dagelijkse boodschappen tot een laptoptas en picknickmand. Altijd in stijl van de gebruiker, maar nooit saai en alledaags.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.