Doe mee met New Generation Chefs

Vegetarisch koken en eten wordt steeds normaler in de Nederlandse keukens – ook wij doen enthousiast mee met de zoektocht naar smakelijke en verrassende gerechten zonder vlees. En wist je dat er een heuse competitie is voor (thuis)koks die graag vegetarisch koken? The New Generation Chefs is een competitie waarin The Farm Kitchen een podium biedt aan kooktalent dat de transitie naar gezond en duurzaam eten kan vertalen naar verleidelijke, lekkere en mooie gerechten. Het is een jaarlijkse wedstrijd, dat kooktalent met een passie voor gezond eten uitdaagt om de rijkdom van Moeder Aarde om te zetten in smaakvolle gerechten. Zo willen ze een impuls geven aan gezonder eten én aan de transitie naar regeneratieve landbouw die beter is voor mens en aarde.

2021-11-15-New-Generation-Chef-064

Zo werkt het

Heb jij kooktalent en spelen plantaardige ingrediënten een glansrol in jouw keuken? Wil jij jouw visie op gezonde voeding en een groene planeet door middel van de heerlijkste gerechten delen met een groter publiek? Misschien ben jij dan wel The New Generation Chef 2023!

lots-of-vega
 • Je kunt je tot uiterlijk maandag 1 mei 17.00u inschrijven met jouw toprecept, ofwel jouw signature dish.
 • Op vrijdag 12 mei maakt het expertpanel de finalisten bekend. Het publiek kan vanaf dan stemmen op hun favoriet.
 • Op vrijdag 26 mei 2023 bereiden de finalisten in De Kookfabriek in Amsterdam hun signature dish. Daarnaast bereiden zij een gerecht met groenten die zij die ochtend geoogst hebben bij één van de lokale kwekers van The Farm Kitchen. Het expert-panel bepaalt aansluitend wie er met de Bronzen Biet naar huis gaat en neemt daarin de publieksstemmen mee.

Wat kun je met The New Generation Chefs winnen?

Naast het winnen van de felbegeerde Bronzen Biet mag de winnaar een eigen masterclass bij De Kookfabriek geven. Foodies Magazine volgt de competitie en neemt een interview af met de winnaar! Tenslotte zorgen wij voor promotie van en een netwerk voor de winnaar in de kookwereld.

Ga direct naar Lots of Vega op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. VAN BUTSEL Xavier avatar
  VAN BUTSEL Xavier

  ik doe aan vele mooie creatieve vegetarische creaties. dank u voor de leuke wedstrijd !

 2. Charlotte avatar
  Charlotte

  Vega is mijn nieuwe levensstijl, waar ik heel erg happy mee ben. Maar het is soms lastig om geinspireerd te blijven als liefhebber van lekker eten. Dat kan toch zeker, helemaak met dit mooie kookboek?! Ik zou graag kans maken op dit bijzonder lekkere kado. Dan geef ik meteen een heerlijk smul-feestje thuis, want geluk moet je immers delen !!!

 3. RW avatar
  RW

  Mijn favoriet is rode linzensoep

 4. Angelique Gijsbertse avatar
  Angelique Gijsbertse

  Lijkt mij een heerlijk boek voor vele mooie creatieve vegetarische creaties. Ben dol op nieuwe inspiratie en variatie! Doe graag mee aan deze plantaardige winactie!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.