logo-liggend-wit-donkerblauw

Boek recensie: Never fake the fun, Kwebbelkop

Youtubers kennen hem vast en zeker: Kwebbelkop, die al een aantal jaren actief bezig is op Youtube om zijn game-avonturen met een steeds groter wordende schare fans te delen. in navolging op een aantal andere Youtube-grootheden wil hij zijn succes graag delen, in het geval van Kwebbelkop middels het boek Never Fake The Fun – ook meteen de belangrijkste boodschap dat je uit het boek kunt vissen… tenminste, als jij een aspirant-Youtuber bent.

Levensverhaal

Bijzonder aan dit boek is, als je het tenminste kunt vergelijken met boeken van andere Youtubers, is dat het niet alleen grappig en humoristisch probeert te zijn, maar boven alles ook het verhaal van Kwebbelkop wil vertellen. Het laat je zien hoe hij op het idee is gekomen van het filmen van zijn avonturen in de gamewereld. Daarbij speelt niet alleen de ‘zakelijke’ kant van het merk Kwebbelkop een belangrijke rol, maar veel belangrijker is natuurlijk zijn persoonlijke kant… en dan met name zijn vriendin en zijn moeder.

Afwisselend

Gelukkig is het boek niet alleen maar over de persoonlijke kant van Jordi van den Bussche, zoals Kwebbelkop in het echt heet, maar kent het boek een mooie afwisseling tussen fun en serieuze gesprekken. Er is meer dan genoeg tijd voor fun, want dat is nu eenmaal waarom Jordi voor deze carrière heeft gekozen – om niet in te hoeven boeten op het plezier dat hij maakt in het dagelijks leven. En zo te zien geniet hij daar met volle teugen van!


Recensie over Never fake the fun

Voor iedereen die fan is van Kwebbelkop – of zelf het idee heeft opgepakt om een YouTubekanaal te beginnen – is het goed om te weten hoe andere succesvolle vloggers naam hebben gemaakt in de wereld. Never Fake The Fun is een boek vol met waarden en idealen van Jordi van den Bussche, zoals Kwebbelkop in het echt heet. Het is een biografie met extra’s – een komische noot, een hectisch verhaal, maar wel het zijne.

Score: 7


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  super, leuk!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  super, leuk!!!

 3. Cora van der Bijl avatar
  Cora van der Bijl

  Super prijs ingevuld ✅

 4. Will avatar
  Will

  Ik heb graag meegedaan.

 5. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  leuke prijs!!!

 6. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  leuke prijs!!!

 7. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.