logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Netflix lanceert Japanse animatiefilm Ultraman: Rising

Netflix lanceert een nieuwe animatiefilm: Ultraman: Rising. Deze film geeft een nieuwe draai aan de beroemde Japanse superheld die we voor het eerst zagen in de serie van 1966, bedacht door Eiji Tsuburaya en Tetsuo Kinjo. In Ultraman: Rising volgen we een jongeman die op het eerste gezicht doorsnee lijkt, maar beschikt over de unieke gave om te transformeren in een superheld. Ultraman: Rising is geproduceerd door de makers achter succesvolle animaties als Star Wars en Rango, en is vanaf 14 juni exclusief te zien op Netflix.

Over Ultraman: Rising

Terwijl Tokio overspoeld wordt door aanvallen van monsters, keert honkballer Ken Sato met tegenzin terug naar huis om de rol van Ultraman op zich te nemen. Maar de titanische superheld vindt zijn gelijke wanneer hij de 10,5 meter hoge, vuurspuwende baby Kaiju moet adopteren. Sato moet zijn eigen trots opzij zetten om zijn sportcarrière en het vaderschap te combineren, terwijl hij de baby beschermt tegen slechteriken die haar willen gebruiken voor hun kwaadaardige plannen. Ultraman: Rising is een productie van Netflix in samenwerking met Tsuburaya Productions en Industrial Light & Magic, geschreven door Shannon Tindle en Marc Haimes en geregisseerd door Shannon Tindle, met hulp van John Aoshima.

Ons team heeft hard gewerkt om een verhaal te creëren waar fans en niet-fans van dit iconische personage van kunnen genieten. ULTRAMAN: RISING is een film voor iedereen. Het is een grappige popcornfilm boordevol actie waarin familie, identiteit en de strijd om het evenwicht te bewaren in een krankzinnige wereld aan de orde komen. We hopen dat je in juni samenkomt met de mensen van wie je houdt om te zien wat er gebeurt als een gigantische superheld de kracht van familie herontdekt dankzij een onwaarschijnlijke bondgenoot: een lieve, 10 meter lange, vuurspuwende baby Kaiju.

regisseur Shannon Tindle en assistent regisseur John Aoshima

Stemmen

Productie

Regisseur: Shannon Tindle (Lost Ollie)
Assistent regisseur: John Aoshima
Scenaristen: Shannon Tindle, Marc Haimes
Producenten: Tom Knott, Lisa Poole

Ultraman: Rising is vanaf 14 juni exclusief te zien op Netflix

streaming-banner-netflix

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.