logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wat zou jij riskeren voor 5 minuten superkracht?

Als er een pil bestaat die je vijf minuten superkracht geeft… zou je die dan nemen? Netflix lanceert de officiële Project Power trailer. De actiefilm Project Power met Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt en Dominique Fishback is wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 14 augustus.

Project Power

In de straten van New Orleans wordt de mysterieuze drug ‘Power’ verspreid die elke gebruiker tijdelijk een unieke superkracht geeft. Het addertje onder het gras? Je weet op voorhand niet welk effect de  pil heeft. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid of een andere kracht ontwikkelen, kan het effect ook dodelijk zijn. Wanneer ‘Power’ in het misdaadcircuit terechtkomt escaleert de situatie en moet een agent (Joseph Gordon-Levitt) samenwerken met een jonge dealer (Dominique Fishback) en een oorlogsveteraan met persoonlijk vendetta (Jamie Foxx). Om de drugsbende te stoppen moet het drietal zelf alle risico’s ondergaan die het nemen van ‘Power’ met zich meebrengt.

Regie en Cast

Project Power is geregisseerd door Henry Joost & Ariel Schulman. De cast bestaat uit Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance, Amy Landecker, Machine Gun Kelly, Tait Fletcher, Allen Maldonado en Andrene Ward-Hammond. 

Bekijk hieronder de trailer van Project Power.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.