logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Netflix Movie Preview 2023: 16 films om naar uit te kijken…

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe lijst aan must-watch films op Netflix. Ook dit jaar heeft Netflix iets voor elke filmliefhebber, voor elke mood en voor wereldwijd vermaak. Denk aan films van bekende makers en met zeer geliefde filmsterren, maar ook met nieuwe gezichten. Netflix brengt de kijker nieuwe epische verhalen, maar brengt ook de grote favorieten terug voor een nieuw vervolg.

streaming-banner-netflix

Dé must-watch films van 2023 

Netflix licht alvast een tipje van de sluier op met 16 must-watch films van 2023, waaronder The Mother, een thriller met onder meer Jennifer Lopez, Joseph Fiennes en Gael García Bernal, Zack Snyder’s Rebel Moon en Pain Hustlers, een drama met Emily Blunt en Chris Evans.

Nederlandse en belgische films

Daarnaast verschijnen dit jaar ook een aantal nieuwe films van Nederlandse en Belgische bodem. Verwacht wordt de psychologische thriller Noise met Ward Kerremans en Sallie Harmsen, Oei, ik groei! met rollen voor onder meer Louis Talpe, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman, Happy Ending, het regiedebuut van ‘New Voices Script Contest’ winnaar Joosje Duk, en een nieuwe Shady El-Hamus film.

Deze lijst bevat niet alle filmtitels van 2023. Zoals altijd is er nog een reeks onaangekondigde films en heeft Netflix nog een aantal verrassingen in petto.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.