logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Netflix komt met 18 nieuwe kerstfilms en kerstseries

Het aftellen naar kerst is begonnen. Netflix komt dit jaar weer met een lading nieuwe titels die je in de wintermaanden kunt kijken. Deze feestelijke films en series hebben we allemaal verzameld in 1 merry sneak peek!

Films

De Familie Claus komt terug naar Netflix

Vanaf 7 december

De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. De film is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix in Nederland & België. Meer weten over de film, klik dan verder.

Love Hard

Vanaf 5 november 2021

De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden. In Love Hard spelen o.a. James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan.

Father Christmas Is Back

Vanaf 7 november 2021

Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familieleven wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Vanaf 18 november 2021 

Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens). Fiona werkt samen met haar knappe ex om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan. 

A Castle For Christmas

Vanaf 26 november 2021

De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om het te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis proberen te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

Netflix Original Series

Christmas Flow

Vanaf 17 november 2021

Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Blown Away: Christmas

Vanaf 19 november 2021

Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Elves

Vanaf 28 november 2021

In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Netflix Kids & Family

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn

Vanaf 23 november 2021

Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvries eten als Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Overijverig als altijd verzint Wafeltje een feestdag: Freezie Day, en reizen ze met dikke pret rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities rondom de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen waar je van houdt.

Robin Robin

Vanaf 24 november 2021

Een stop-motion feestdagen musical special van Aardman Animations. Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt, worden de onderlinge verschillen steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn – maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis

Vanaf 3 december 2021

In deze 30 minuten durende special speelt ‘s werelds favoriete schaap de hoofdrol in zijn eigen winterverhaal. Shaun’s enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij iemand anders’ cadeautje wordt? Maak je klaar voor een fantastisch avontuur waarin iedereen leert wat de echte betekenis van Kerstmis is.

Nog meer films en series die je deze winter warm houden

Films

  • 2 december – Single All the Way
  • 6 december – David and the Elves
  • 16 december – A California Christmas: City Lights
  • Verwacht in december – A Naija Christmas

Series

  • 3 december – The Great British Baking Show: Holidays: Seizoen 4
  • Verwacht in december – How To Ruin Christmas: Seizoen 2

Kids & Family

  • 14 december – StarBeam: Beaming in the New Year

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.