logo-liggend-wit-donkerblauw

Binnenkort op Netflix: psycholigische thriller Noise

noise netflix

Netflix onthult de trailer en releasedatum van de psychologische thriller Noise. In de film zien we hoe Matt, een kersverse vader, met zijn gezin verhuist naar zijn ouderlijk huis waar hij een familiegeheim ontdekt. De Belgisch-Nederlandse cast bestaat uit bekende namen zoals Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah en Lize Feryn. De film is vanaf 17 maart wereldwijd te zien op Netflix.

streaming-banner-netflix

Over Noise

In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd…?

Bekijk de trailer van Noise

Ward Kerremans over zijn karakter Matt

Hoofdrolspeler Ward Kerremans:Door de creatieve en fijne samenwerking met het artistieke team, Caviar en Netflix, ligt er nu een geweldig script voor een psychologische thriller. Ik heb er heel veel vertrouwen in en ben door het bijzondere script gegrepen. Mijn karakter Matt ontdekt een groot geheim over zijn dementerende vader terwijl er in zijn eigen leven ook veel speelt. Dit gegeven zorgt ervoor dat ik de rol op een unieke manier kan benaderen, Matt is een zeer boeiend en uitdagend personage. Ik kijk er erg naar uit om het verhaal van Noise te verfilmen met dit geweldige team.

“Toen ik het script voor Noise las, was ik meteen verkocht. We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Caviar en kunnen niet wachten tot onze leden deze spannende film op Netflix kunnen zien.”

Janey van Ierland, Director Content Acquisitions bij Netflix

Cast

  • Ward Kerremans
  • Sallie Harmsen
  • Johan Leysen
  • Jesse Mensah
  • Lize
  • Feryn
  • Jennifer Heylen

Over de makers

Schrijvers: Robin Kerremans, Hasse Steenssens en Steffen Geypens
Regisseur: Steffen Geypens
Productiehuis: Caviar
Producenten: Caviar in samenwerking met Lompvis en de steun van Screen Flanders

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.