logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer en cast Nederlandse film Happy Ending

Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van Happy Ending, een zowel komisch als kwetsbaar verhaal over een koppel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld na een trio. De film beschikt over een getalenteerde cast bestaande uit Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz. Happy Ending is het winnende script van regisseur Joosje Duk, ingezonden voor de Netflix New Voices wedstrijd in 2021. Happy Ending is geproduceerd door Topkapi Films en is vanaf 1 september 2023 wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Bekijk de trailer

Over Happy Ending

Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve zet het leven van Luna op haar kop.

Cast

  • Luna – Gaite Jansen
  • Mink – Martijn Lakemeier
  • Eve – Joy Delima
  • Claire Bender
  • Sinem Kavus
  • Sidar Toksöz

Over de makers

De film wordt geproduceerd door het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf Topkapi Films, bekend van onder andere Instinct (Halina Reijn), Girl (Lukas DHont) en Alles is Liefde (Joram Lürsen). Happy Ending is dit jaar wereldwijd te zien op Netflix.

Regisseur & schrijver: Joosje Duk
Producent: Max de Wolf, Frans van Gestel, Laurette Schillings en Arnold Heslenfeld
Productiemaatschappij: Topkapi Films

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.